Anonym (ikke efterprøvet)

Dyr for viderekomne

Otte sjove, mærkelige og melankolske noveller tager udgangspunkt i forskellige dyr i fortællinger om menneskelige relationer.

Samfundsglæde : sammen kan vi selv

Nørretranders spår, at resignationens, ironiens og sarkasmens tid er ved at være forbi, og at vi i stedet – anført af ungdommen – skal elske samfundet.

En som os : en antisammenligningsbog

Forfatterne, der står bag podcasten "Fries before guys", beretter i en bramfri tone gennem personlige fortællinger, dagbogsuddrag, messenger-samtaler og digte om sex og kroppen, ensomhed, forkerthedsfølelser, deres inderste længsler, dybeste skam og største sorger

Kældermennesker

109 små tekster med kommentarer til nutidens populistiske strømninger og tendenser af den skarpe, intellektuelle og utrættelige samfundsdebattør.

Kampdag : roman

Heiko har to familier, den fraværende biologiske og fodbold-familien hvor det virkelige sammenhold eksisterer. Det sker gennem en glødende opbakning til Hannover 96, hvor der uddeles organiserede "bøllebank" på holdets kampdage. Heiko stiger i kommandograderne samtidig med at hans rigtige…

Løft blikket

Debatbog om at flytte fokus fra ens eget liv og ønske om selvrealisering til medmennesker og Gud. Med eksempler fra litteraturen, Luther, Grundtvig, Kierkegaard og sit eget liv, analyserer Gotfredsen narcissismens kraft.

Zam

Kan en zombie være god og klog? Menneskelig og omsorgsfuld? Sådan er det i denne ret fantastiske bog om normalitet og et svigtende fællesskab.

Vær nær

Handler om hvordan vi skaber sammenhæng og sammenhold i samfundet igen. Under overskrifterne medfølelse, fairness og venlighed fortælles om værktøjer til at komme hinanden ved og kæmpe mod ulighed i samfundet