Anonym (ikke efterprøvet)

Brud af Karin Fossum

Kinesisk æske i bogform. Forfatter Karin Fossum skriver om en forfatter, der skriver om en mand.

Drabet på Harriet Krohn af Karin Fossum

Action? Nej, men et intenst, psykologisk indblik i en drabsmands tanker og kvaler. Spændingen øges side for side og kulminerer til sidst med en mesterlig beskrivelse af politiforhøret.

Natten til fjerde november af Karin Fossum

Da den 17-årige Jonna en aften forsvinder sporløst i den norske efterårståge, starter et mareridt for hendes forældre. Har datteren været udsat for en forbrydelse? Har hun taget sit eget liv?

Jonas Eckel af Karin Fossum

Normal eller gal? Noget særligt eller helt almindelig? Jonas Eckel – hovedperson i Karin Fossums intense roman – tager læseren med på tur i sindets kringelkroge. Jonas Eckel er 38 år, lagermand og føler sig som noget ganske særligt! Han føler, der står en egen glans om ham. At han går rundt i et…

Sorte sekunder af Karin Fossum

Alenemoderen Helga oplever alle forældres allerværste mareridt - hendes næsten 10-årige kønne, livsglade lille datter Ida forsvinder sporløst under en kort cykletur hjemmefra og hen til kiosken efter slik og et hesteblad.Netop fordi hun er alene og først har fået Ida i en sen alder, reagerer Helga…

Elskede Poona af Karin Fossum

"Han var en målbevidst mand. Langsom ganske vist, men han nåede de mål han ville, helt uden at gøre støj. Han tog sig god tid."