Anonym (ikke efterprøvet)

Journal 2019

Der er både skønhed og gru i digtene og fotografierne om Morten Søndergaards møde med det forladte psykiatriske hospital i Volterra.

Woodwalkers - Carags forvandling

Woodwalkers kan læses af børn fra 11 år, og de fleste fantasylæsere vil elske seriens gode tematikker, eksotiske dyr og fine forsider.

Fjorden kysten af Dea Sofie Kudsk

En moderne fortælling om form, der ikke er fast, og liv, der ikke slutter ved døden. Dea Sofie Kudsk har skrevet en poetisk roman om kvindeskæbner med et strejf af magisk realisme.

Mørke, dybe skove

Nicole Krauss’ spændende samtidsroman emmer af mytik og spiritualitet fra litteraturen og det jødiske folks religion og historie. 

Forvandlinger

Digte, hvor digteren poetisk tackler begrebet og ordet "forvandlinger" fra mange vinkler. Fra lys til mørke, aften til nat, menneske til dyr.

Således forgår alverdens herlighed

Velskrevet, underholdende og ond novellesamling. Kramhøft kan virkelig noget, når han folder sig ud med både udpenslede modbydeligheder og mere subtile gys.

Kenneth Bøgh Andersens Antboy - Tissemyrens bid

Pelle bliver mobbet i skolen. Han er Terror-Tvillingernes yndlingsoffer, lige indtil den dag, han bliver bidt af en tissemyre - og bliver til superhelten Antboy - Myredrengen. Og så sker der ellers ting!