Anonym (ikke efterprøvet)

USA - Nyere amerikansk litteratur

Her får læseren et godt indblik i den amerikanske kulturs mangfoldighed. Titlerne bærer præg af de nye indvandrergrupper fra Asien og Østeuropa, der enten fortæller om mødet med det nye land eller dykker ned i deres fødelands historie. Men der kommer også klassikere, som bliver oversat til…

Forklaring på Amerika af Mark Hertsgaard

Efter 11. september er det blevet mere nødvendigt end nogensinde, både for amerikanerne selv og for resten af verden, at forstå, hvorfor Amerika (=USA) er, som det er.

Amerika, hvor er du?

Et kalejdoskopisk og personligt, dybt alvorligt og indsigtsfuldt forsøg på at forklare, hvordan en grobrian som Donald Trump kunne erobre den højeste post i Amerika.

USA - en rejse

Velafbalanceret og tankevækkende debat- og historiebog. Geert Mak kører i anledning af 50-året for Steinbecks rejse med Charley samme rute gennem USA.

Med Jacob Holdt i Amerika

Fotomodellen Rikke Namunyak Marott (. 1967) fortæller om sin rejse gennem nogle af de fattigste miljøer i 23 amerikanske stater sammen med fotografen Jacob Holdt

Forklaring på Amerika

Med udgangspunkt i udlændinges indtryk af og meninger om USA og amerikanerne søger forfatteren at finde forklaringen på amerikanernes selvforståelse.