Anonym (ikke efterprøvet)

Traveling

Alt er eller kan blive til poesi i hans digte. Peter Laugesens seneste digtsamling fra 2017, som markerer hans 50 års forfatterjubilæum, er blevet tildelt Blixenprisen for årets skønlitterære udgivelse.

Kvinden bag masken - 22 noveller

En af 1900-tallets mest markante franske stemmer tager læseren med tilbage til 1920’ernes Paris og helt ind dér, hvor livet gør ondt: i kærligheden, jalousien og længslen efter det tabte.

Hest Horse Pferd Cheval Love

Mette Vedsø skriver fint og nuanceret om venindeskab og hestelykke i årets bedste børnebog, som også voksne kan blive meget klogere af.

Erle perle

Elleve fortællinger fyldt med mennesker, der forsvinder eller bevæger sig nye steder hen, virkeligheder, der forskubber sig og grænser, der opløses eller udviskes

Den endeløse sommer

Den endeløse sommer er en roman om en gruppe vidt forskellige mennesker og en helt særlig sommer.

Mit livs øjeblik

Siden Lucy Silchester blev forladt af sin kæreste, har hendes liv været noget møg. Men en dag bliver hun kaldt til samtale med "Livet", som er en yngre mand. Sammen med "Livet" er det nu tid for Lucy at gøre op og skabe forandringer

Du forsvinder

Christian Jungersens page turner byder på en stor læseoplevelse og inviterer til diskussion om, hvornår mennesket styres af neurologi eller den frie vilje.

Fordrivelsen

Foruroligende psykologisk drama om Andreas, der efter en ulykke ændrer personlighed og langsomt mister sine nærmeste. Saalbach er tilbage i topform!