Anonym (ikke efterprøvet)

Natblomst

En smuk fortælling om naturen, der rejser sig og om barnets smerte ved en opbrudt familie, sygdom og flytning. 2. del af Sølvblomst

Ruth flytter ud

En sjov og sød nonsensfortælling om at flytte hjemmefra, fordi tingene ikke går, som man gerne vil have.

Fie på flugt

Fie skal flytte fra sin bedste veninde til en ny by. Det vil hun ikke, så hun gemmer sig sammen med veninden i deres hemmelige hule. Men her kan hun ikke blive. Bliver Fie mon fundet? Vil det lykkes Fie at holde kontakten til veninden?

Nora med ?

Nora forsøger at genopfinde sig selv, da hun begynder i en ny klasse i Inge Duelund Nielsens serie for tweens om venskab, usikkerhed og en hel masse løgne.

Anton, Hugo og Guldhesten

Det er så svært at flytte. Især når man skal flytte fra byen og langt ud på landet. Heldigvis kan lidt magi hjælpe glæden på vej.

Den kække panda

En fin lille bog om de store følelser, når man skal flytte væk fra alt det, man kender og holder af. Bogen har vidunderlige illustrationer af Mette Damsgaard Nielsen.

Fanny Flytter

Historierne om Fanny er guf for 9-12-årige piger. Forelskelse, familie, frigørelse. Tredje bind i Fanny-bøgerne er dejlig læsning om at være på vej mod ungdommen.

Veronika lyder som harmonika

Særlig bog om hvor svært det er at være den nye i skolen, fordi ens mor beslutter at flytte, hver gang hun finder en ny kæreste.

Maja på femte sal

Billedbog. Maja er lige flyttet ind på femte sal. Hun er lidt usikker på det hele, værre bliver det, da storesøster Eva efterlader hende i parken. Men så får hun en ven, der hjælper hende hjem

Ekspert i at rødme

14-årige Natalie flytter med sin mor ud på landet, til morens nye kæreste. Med i købet får hun også en ny storebror - Jasper, som hun meget hurtigt bliver betaget af. Er hun forelsket? Er det sådan det føles? Hvordan er livet et helt nyt sted?