Anonym (ikke efterprøvet)

Woodwalkers - hævnens dag

Serien er meget spændende og handler om vigtigheden af fællesskaber i en usikker verden og om mod, kærlighed og klimabevidsthed.

Woodwalkers - fjendtlige spor

Serien er meget spændende og handler om vigtigheden af fællesskaber i en usikker verden og om mod, kærlighed og klimabevidsthed.

Woodwalkers - fremmed vildnis

Fjerde bind i serien om woodwalkerne, en virkelig fin fantasy, som rummer mange af de elementer, børn og unge godt kan lide.

Patria

Hvad sker der i almindelige familier, når de bliver en del af en uforsonlig og voldelig politisk konflikt? Det fortæller spanske Aramburu om i denne uforglemmelige, rørende og meget gribende roman, som foregår i Baskerlandet omkring 1980-2010.

Fjendskab: tænkepauser 6

Om fjendskab, der på trods af dets grimhed og uværdighed, kan være en kilde til kreativitet, fællesskab og talentudvikling

Pilen i hjertet - og andre noveller

Noveller i klassisk realistisk prosastil - Historierne har det tilfælles, at de alle handler om menneskers forhold til hinanden, om venskaber, kærlighed og sårbarhed. Som titlen angiver kan pilen i hjertet både symbolisere kærlighed og smerte.

Den sidste troldmand

Fantasy. Den femtenårige Mira er den forkælede datter af byens mægtigste troldmand, men da hun møder troldmandssønnen Martin gør hendes far alt, hvad han kan for at forhindre det