Anonym (ikke efterprøvet)

Den spiselige kvinde af Margaret Atwood

Bogen tager forskud på en nutidig problematik omkring nervøs spisevægring, men giver dog ikke fænomenet navn. Det er den første roman Margaret Atwood fik udgivet i Canada i 1969, efter at manuskriptet i første omgang var blevet borte for forlæggeren. Så bogen er faktisk skrevet i 1965, og tager…

Retten til sex

Srinivasans essays er vigtig læsning, hvis man vil bevæge sig på den feministiske arena og er nysgerrig på sex i det 21. århundrede.

Sexmagasinet : vol. 1

Patriarkatets gordiske knude bliver forsøgt løst med en humoristisk og grov streg i et velfortjent opgør med hyggesexisme og indgroet foragt for det feminine.

Feministiske tegneserier og graphic novels

Tegneserieuniverset er blevet beriget med endnu flere forskellige tegnestilarter, emner og formaet og der er sket en voksende interesse i mediet fra voksne og meget seriøse læsere. Tidligere forbandt man ofte tegneserier med ”noget for børn og barnlige sjæle” og med superhelte, humor, action og…

Livets omkostninger

Deborah Levys beretning om sin skilsmisse er en fantastisk smuk, tørt morsom og tankevækkende historie om livskrisens frisættende potentiale.