Anonym (ikke efterprøvet)

Bjerget af Mads Brenøe

Se ham for dig: Et fedtbjerg så stort, at han må sidde på to stole og kun med besvær kan rejse sig og gå, støttet til en stok.

Happy hour

En forretningsudvidelse, en falsk instagramkonto og en make-over senere. Antiheltinden Elvira er tilbage i al sin pragt!

Happy family

Anti-heltinden Elvira Gregersen er tilbage. Stadig overvægtig, menneskesky og med samme særlige retfærdighedssans. En underholdende og rørende roman med en satirisk undertone.

På kant med livet

Libby er engang blevet hejst ud af sit værelse med en kran, fordi hun var for tyk til at komme ud. Jack har masser af charme, selvtillid og det lækreste afrohår, og så lider han af ansigtsblindhed. Jack og Libby gør begge alt hvad de kan for at passe ind, men er der en grænse for hvor langt man…

Happy ending

Med lige dele humor og menneskelighed beskrives den overvægtige Elvira og hendes flugt fra jobcenterets tilbud og aktiveringsprogrammer.

Sort

Det ser ”Sort” ud. Sannes far ligger for døden. Sannes studie går trægt. Sanne skider på sundhed og skriver sure læserbreve. Sygdomsroman med doku-touch.

Bjerget

Se ham for dig: Et fedtbjerg så stort, at han må sidde på to stole og kun med besvær kan rejse sig og gå, støttet til en stok.

Dellehjerte

Michele er 8 år, ensom og meget tyk. Hans eneste ven er køleskabet Kølle, som både forstår, trøster og udnævner ham til ridder Dellehjerte. Og efter at have været en tur omkring opdragelsesanstalt for fede børn, bliver der brug for Dellehjerte