Pigedyr

Den unge pige Sara er både dukke og dukkefører, barn og voksen, begærer og begæret. Cecilie Lind har skrevet en vild roman, der er barsk at komme igennem og umulig at glemme.

Glemmedagen

En genkendelig historie om at glemme ting i en travl hverdag, men også om at huske på, at det nok skal gå, fordi livet også leves i det uplanlagte. 

Noter om sorg

Aldrig er kommet for at blive. Chimamanda Ngozi Adichie skriver smukt, råt og bevægende om at miste sin far.

Midnatsbiblioteket

Matt Haig har skrevet en rørende og spændende roman om livsvalg, selvaccept og bogmagi. En læseoplevelse som både underholder og sætter sig i læseren efterfølgende.

Det er de oprørske der svigter

Familien Brinch er tilbage med fiskersønnen Erling og hans barnebarn Jakob i spidsen. Fortælleglæden er intakt, men desværre lever denne roman ikke op til sin vellykkede forgænger.

Skolekomedie

Med kulsort humor og en god portion selvkritik fortæller Erling Jepsen om sit første forsøg som dramatiker, da han skriver årets skolekomedie til Haderslev Katedralskole.

Sælsomme vækster

Perfekt komponeret og poetisk roman om en ung pige, der forsvinder og kommer tilbage og puster nyt liv ind i et traditionsbundet samfund.

Spøgelser

Dolly Alderton rammer plet igen med denne fornøjelige, rørende og rammende roman om at være kvinde i 30’erne.

Efterhånden mulighed for sol

Med sprogligt overskud og grovkornet sødme fortælles historien om Tom og Julie. Det er ikke lutter lagkage at være en figur i Michael Enggaards romaner.

Kære barn

Velskrevet tysk thriller byder på masser af psykologisk spænding, overraskelser og eftertanke.