Anonym (ikke efterprøvet)

Jelne af Henriette E. Møller

Stilsikker og meget velskrevet romandebut om pigen, der drog ud for at finde sig selv, sin fortid og sandheden om sin mors død. Fem stjerner – mindst!

Den der falder

Det er en meget velskrevet og anderledes thriller, Michael Larsen denne gang har begået, der delvist bygger på selvoplevede søvnlammelser.

Se frem

Underholdende patchwork af erkendelsesteori, moralfilosofi, Kants frihedsteori og så lidt om kvantemekanik og meget mere. Nørretranders er en formidabel fortæller.

Madsen, Svend Åge - Af den anden verden

Sprogets og fortællingens udvikling og essens udforskes i Svend Åge Madsens eksperimenterende robinsonade, hvor ikke kun samfundet, men selve hukommelsen er ude af drift. ”Tågen. Skriget. Skrigene der opstår, ikke de kendte, vanvidsskrig. Tågen, truende, eksplosionen. Ikke det vanlige vanvid,…

Af den anden verden

Sprogets og fortællingens udvikling og essens udforskes i Svend Åge Madsens eksperimenterende robinsonade, hvor ikke kun samfundet, men selve hukommelsen er ude af drift.

Teknologi - Tænkepauser

Vi er døgnet rundt omgivet af teknologi, hvoraf vi nok kun er bevidste om de mest oplagte som PC, iPad og telefon. Forfatteren, der er cand.mag. i informationsvidenskab, vil have os til at tænke lidt mere over teknologiens betydning og væsen.

Rejsende

I 'Rejsende' væves et utal af historier og betragtninger sammen til en storslået mosaik. En rejse ændrer altid et eller andet. En bog man ikke lige bliver færdig med.

Et døgn på jorden

Den 75-årige Rigmor er døende, og hun beder fortælleren om at give hende et døgn. I løbet af dette døgn tager hun, i sit sommerhus ved havet, afsked med sit liv og sine drømme og sorger.

På vej mod et nyt liv

Pensionisten Hatting føler sig ensom efter at have mistet sin kone for flere år siden. For at bearbejde sorgen og atter komme ud blandt mennesker tager han derfor på et krydstogt til middelhavet. Han bliver dybt forelsket i en ung pige, men er følelserne gengældt eller leger hun blot med ham?