Anonym (ikke efterprøvet)

Stedfar af Helle Stangerup

Den stenrige og despotiske patriark Stedfar er snart 90 og kræftsyg, men myrdes, da han vil ændre sit testamente. Og vi involveres i en blodig intrige og i en gedigen finansskandale med fine bankhuse og velrenommerede advokatfirmaer som medspillere.

Paradis af Camilla Christensen

Eva vil etablere et paradis på jord, hvor smukke omgivelser gør menneskene gode. Men hun må sande, at kun lidt går, som hun ønsker det.

Vestkystbunker

Frede støber betonbunkere for tyskerne. Hans samvittighed er i orden da arbejdet er godkendt af regeringen. Der går sport i at snyde de tyske arbejdsgivere. Frede starter sit eget ingeniørfirma og da krigen slutter er han en holden mand, men kan han omstille sig til de nye tider?

Brunkul

Dokumentarisk roman; I besættelsestiden kunne man tjene gode penge i brunkulslejerne og samtidig gå i skjul for en tid, hvis man havde brug for det; Martin er en driftig ung mand, som får skabt sig en formue på brunkul på Herningegnen, hvor det hårde slid får adspredelse med druk, kvinder og…

Varm luft

Indhold: Comeback ; Sommerfuglens vinge ; Søster Merete ; Steen Baxter ; En nabos beretning ; Den stærke mand ; Musik til natten ; Skånetur ; Kompagniet ; Varm luft ; Nye billeder

Dukkernes dal

Roman, der følger tre unge pigers indtræden og karrierer inden for showbiz i New York i tiden 1945-65, og om det hårde liv, der er i denne branche

Paradis

Eva er landskabsarkitekt og haver er hele hendes verden - Hun bliver ansat i et fornyelsesprojekt, som udvikler sig meget anderledes, end hun har forestillet sig, så hendes verden drejer sig 360 grader.

Wonderboy

Christian von der Hall har stor succes i medieverdenen - Da han planlægger overtagelsen af et par af de største forlag for at komme helt til tops og overskrider mange grænser undervejs ryger han ind i problemer både forretningsmæssigt og på hjemmefronten.