Anonym (ikke efterprøvet)

Stedfar af Helle Stangerup

Den stenrige og despotiske patriark Stedfar er snart 90 og kræftsyg, men myrdes, da han vil ændre sit testamente. Og vi involveres i en blodig intrige og i en gedigen finansskandale med fine bankhuse og velrenommerede advokatfirmaer som medspillere.

Paradis af Camilla Christensen

Eva vil etablere et paradis på jord, hvor smukke omgivelser gør menneskene gode. Men hun må sande, at kun lidt går, som hun ønsker det.

Crash Kalinka

’Crash Kalinka’ kører offpiste fra første side og hiver hele bagkataloget med. Her er en roman, der kræver og skubber og hiver. En voldsom og fantastisk oplevelse.

Aftenstjerne

En poetisk logbog med stjernekiggende og sensitive borebisser lyder som noget af et kunstnerisk krumspring, men ’Aftenstjerne’ viser noget af det ypperste, litteraturen kan.

Vestkystbunker

Frede støber betonbunkere for tyskerne. Hans samvittighed er i orden da arbejdet er godkendt af regeringen. Der går sport i at snyde de tyske arbejdsgivere. Frede starter sit eget ingeniørfirma og da krigen slutter er han en holden mand, men kan han omstille sig til de nye tider?

Brunkul

Dokumentarisk roman; I besættelsestiden kunne man tjene gode penge i brunkulslejerne og samtidig gå i skjul for en tid, hvis man havde brug for det; Martin er en driftig ung mand, som får skabt sig en formue på brunkul på Herningegnen, hvor det hårde slid får adspredelse med druk, kvinder og…

Varm luft

Anders Bodelsen vender tilbage som kritisk skildrer af tidsånden med sikre noveller om finansboblens bristede illusioner.

Dukkernes dal

Roman, der følger tre unge pigers indtræden og karrierer inden for showbiz i New York i tiden 1945-65, og om det hårde liv, der er i denne branche