Anonym (ikke efterprøvet)

Kongamato

Den velskrevne og spændende roman formår på ypperste vis at kombinere emner som dyrevelfærd, skruppelløs medicinalindustri og forhistoriske flyveøgler med forrygende action.

Anstalten

Stephen King finder tilbage til rødderne i denne kuldegysende roman om børn med overnaturlige evner og frygtelige eksperimenter i et hemmeligt og topsikret institut.

Eksperiment Eros

Et forsøg med såkaldte "karmabølger" fører tre forsøgspersoner ud på en rejse i Danmark, der både viser menneskenes mørke og lyse sider

Mischling

En barsk og anderledes Holocaust-roman om Josef Mengeles forfærdelige eksperimenter set fra et børneperspektiv.

Død og forelsket

Amelia druknede som 18-årig og har siden gået rundt mellem de levende som spøgelse. En dag redder hun den 19-årige Joshua fra at drukne og forelsker sig i ham. Men har deres kærlighed en chance eller er de dømt til en anden skæbne?

Et lille kammer

Line og Thomas er to unge mennesker som forsøger at forstå hinanden og deres kærlighed. De har svært ved at håndtere følelserne og begynder at betragte hinanden som et cellebiologisk eksperiment.

Frankenstein eller den moderne prometheus

Den 200 år gamle roman om Frankensteins monster er meget mere end gys og gotik. Den er en dybt rørende fortælling om identitet og søgen samt en påmindelse om, hvor lidt vi ved om vores medskabninger.

Sandhedsspillet

Som deltager i et videnskabeligt eksperiment om følelser tager Ben og Cara til Kenya. Her føler Ben imidlertid, at tingene bliver uigennemskuelige, og at eksperimentet egentlig drejer sig om ham ...