Anonym (ikke efterprøvet)

Digterens død

Torben Munksgaard springer ud som krimiforfatter. I en nyskabende sammensmeltning af spænding og samtidsskildring har han skrevet en utraditionel, men særdeles smuk krimi.

De tavse kvinder

Spændende og intens krimi om en forfærdelig forbrydelse er hidtil bedste bog i Karin Slaughters eminente Georgia serie. 

Døde løver

God og intelligent underholdning i speget spionroman om en sag, der har sit udspring i den kolde krig og kan få katastrofale konsekvenser i nutidens England.

Når havet stilner

Denne bog i den fabelagtige serien om William Wisting og hans hold er i særklasse, hvad angår spænding og overraskelser.

Dødninge danser på sandet

I den tiende Hannis Martinsson krimi bringer Jógvan Isaksen os tilbage til en dramatisk periode i Færøernes historie, tiden omkring Klaksvikstriden i 1955.

Måske uskyldig

Forsvarsadvokaten Olivia Randall skal forsvare sin tidligere kæreste, som er tiltalt for mord i Alafair Burkes spændende newyorker-krimi.

Attack Aarhus : krimi

Krimi. En bombetrussel i Aarhus, en stor narkohandel og nogle brutale bander. Kan en lille specialenhed, bestående af en pensioneret efterforsker, en journalist og en knægt på bare 13 år, gøre noget før Aarhus forvandles til en krigszone?

Nøglevidnet

Det er ikke et øjeblik for tidligt, at første bind i serien om William Wisting er blevet oversat til dansk, hvor vi møder Wisting tidligt i hans karriere.

Felicia forsvandt

Endnu en gedigen krimi med William Wisting med et troværdigt plot, der rækker tilbage i tiden, hvor kvinder forsvinder.