Anonym (ikke efterprøvet)

Humoristiske klassikere

Ind i mellem har man bare lyst til at grine, og så kan en bog fra listen her måske hjælpe. Her finder du moderne skæve, satiriske bøger, som forhåbentlig får smilet frem.

Der er engang: 7 eventyr til tiden

7 af vore klassiske eventyr har her fået en meget nutidig form, hvor Den grimme kylling bliver e-sportsmillionær og Rødhætte er SOSU-assistent.

Parforhold - Striber på højkant

Parforholdet sættes under lup med tåkrummende sandheder. Vi præsenteres for kvinders mange fortræffeligheder og forhandlingsevner, kulsort humor og kvindelist.

Livet - Striber på højkant

Maren Uthaug sætter livet under lup med sin skarpe, satiriske og sjove pen, der spidder læseren med ord og illustrationer.

Kærlighed - Striber på højkant

Frisættende hverdagsgruk om kærlighed, akkompagneret af de kendte streger. Som en nutidig Piet Hein kredser Uthaug både om det grimme og smukke, lykken og den store sorg.

Hvis det er os

Tror du på kærlighed ved første blik? På skæbnen, tilfældighedernes spil, universet og alt det der? Arthur og Ben mødes tilfældigt på et posthus, men er det skæbnen eller deres eget hårde arbejde, der forvandler den første forelskelse til kærlighed?

Hasse får et liv

Humoristisk og finurlig tegneserie om en eksistentiel midtvejskrise. For læsere, der tør kigge med.

Kød og fred

Klimathriller om sosu-assistenten Annemette, der tager kampen op mod kødindustrien, serveres med humor og befriende vanvid.