Anonym (ikke efterprøvet)

Livet - Striber på højkant

Maren Uthaug sætter livet under lup med sin skarpe, satiriske og sjove pen, der spidder læseren med ord og illustrationer.

Kærlighed - Striber på højkant

Frisættende hverdagsgruk om kærlighed, akkompagneret af de kendte streger. Som en nutidig Piet Hein kredser Uthaug både om det grimme og smukke, lykken og den store sorg.

Hvis det er os

Tror du på kærlighed ved første blik? På skæbnen, tilfældighedernes spil, universet og alt det der? Arthur og Ben mødes tilfældigt på et posthus, men er det skæbnen eller deres eget hårde arbejde, der forvandler den første forelskelse til kærlighed?

Hasse får et liv

Humoristisk og finurlig tegneserie om en eksistentiel midtvejskrise. For læsere, der tør kigge med.

Kød og fred

Klimathriller om sosu-assistenten Annemette, der tager kampen op mod kødindustrien, serveres med humor og befriende vanvid.

Min søster er seriemorder

Humoristisk og anderledes Domestic Noir om den nigerianske sygeplejerske Korede og hendes ikke helt almindelige lillesøster, der har en rigtig dårlig vane, når det kommer til mænd.

Den store Asterix

Albert Uderzo, en af de to skabere bag den franske tegneseriefigur Asterix, er gået bort. I en række flotte samlealbum med masser af illustreret ekstramateriale, kan man læse om arbejdet bag tegneserierne, det store persongalleri og meget mere. Uundværlige i enhver reol.  

Helt ude i Hampen - fodbold og Old Boys

Anders L. Kjeldsen er træner for Hampen IFs Old Boys hold, og holdet drømmer om at vinde over Ejstrupholm. Da filosoffen Gorm K. Kristoffersen flytter til byen, øjner Anders L. Kjeldsen straks muligheder for en ny spiller på holdet