Anonym (ikke efterprøvet)

Terapi og dyr i baghaven af Iben Krogsdal

Ti tidstypiske noveller, der sætter spot på danskernes vaner og uvaner – det være sig mistro, misundelse, utroskab, traumer, bedreviden og socialt snobberi. Suppleret med fin uhøjtidlig humor.

Natteræd

Nogle mareridt er så skræmmende, at ord ikke slår til. Men så er det godt, vi har John Kenn Mortensen.

Monsterbaby

Gyser om Oliver, hvis lillebror er en kær, lille baby, indtil den dag han besættes af en menneskeædende dæmon

Kampmagikeren

Bind for bind er serien blevet bedre og bedre, og samlet set fremstår hele værket som et godt bud på en moderne klassiker indenfor genren.

Dødens engel

Dommedag truer, og den forunderlige og dybt fascinerende og originale serie afsluttes på fornemste vis.

Elverblod

En både spændende og velfortalt fortælling med sort humor og et storslået fantasyunivers som baggrund.

Krigen i dagslyset. Del 1

Det er en præstation at skrive bøger på mere end tusind sider, der stadig kan fastholde læserne side efter side. Det kan Peter V Brett i den grad.

Novicen

Trilogien The Summoner er for længst blevet et internationalt fænomen indenfor klassisk fantasy. Nu kommer den fantastiske serie endelig på dansk.

Skyggernes Herre

Imens skyggejægeren Emma Carstairs og hendes parabatai, Julian Blackthorn, kæmper mod en gensidig forelskelse, rører noget ubehageligt på sig. Freden er skrøbelig, og Emma og hendes venner må nu forsvare hvad de har kært, før det er for sent

I Satans tjeneste

Endnu en fremragende og gysende spændende krimi med Jane Rizzoli og Maura Isles. En page-turner der ikke lader læseren i ro, før sidste side er læst.