Anonym (ikke efterprøvet)

Bag lukkede døre af B. A. Paris

Uudholdelig spænding og rædsel bag lukkede døre. Det er så afgjort den mest uhyggelige bog, jeg længe har læst. Jeg kan slet ikke holde op med at tænke på den, så stort et indtryk har den gjort på mig. Der gik et stykke tid, inden det gik op for mig, hvor gennemført ond og mørk historien er. Det…

Salomons sang

I anden bog i serien om Morgendagens Børn kæmper de fortsat for overlevelse i en verden uden civilisation og voksne.

Drengen fra krematorium D

I en verden uden voksne, hvor ulve og andre farer lurer, kommer drengen Alif uforvarende på en skræmmende rejse i spændende ny trilogi for store børn og unge.

Udvikling

Længe ventet afslutning på trilogien, hvor læseren får større indsigt i den dødelige epidemi. Sandheden er ikke for sarte sjæle, men bogen lever ikke op til de foregående. 

De sidste dage-digte

Sternberg fuldender sin digt-kvintet af digte fra forskellige tider på fin vis, når han udforsker de sidste dages sprog og stemning.

Skift

Forfatteren er med sin svære toer ikke alene lykkedes med at udbygge sit plot, men også med at lægge op til en spændende afslutning på science fiction serien.

Mod nye stjerner

Sidste del af YA trilogien om rumskibet Venturas rejse er en fin fortælling om at finde sig selv – og kærligheden – uventede steder.

Blå

Vedkommende, interessant og skræmmende roman om klimaforandringerne og konsekvenserne.