Anonym (ikke efterprøvet)

Min lillebrors fødselsdag

Hvad gør man, når lillebror løber med al opmærksomheden? Biilledbog om misundelse og søskenderelationer udmærker sig på billedsiden.

Frugt & grønne sager : børneudgaven

Farverig og usædvanlig smuk bog med finurlige rim om sunde sager, hvor hver enkelt frugt eller grøntsag tildeles en personlighed på en spændende og original måde.

Nikolas og løven

Et gevær, en løve, en lille dreng, en tandlæge – og masser af is. Det er ingredienserne i en af de klassiske Ælle Bælle bøger. Udkom første gang på dansk i 1967

En som Hedvig

Smuk og poetisk fortælling om Otto, der er særdeles bekymret for sin ældre nabo Hedvig, for klodens tilstand og for alle verdens modsætningsforhold.

Black Beauty - den sorte hingst

Den rørende og tragiske klassiker om hesten Black Beauty fra 1877 er genfortalt rigtigt mange gange, her i en smukt illustreret og forkortet udgave.

Lottes helt egen hule

Endnu en skøn og charmerende billedbog om den elskelige ko Lotte, der underholder og fornøjer med opfindsomme og skøre påfund.

Fuglenes herre

Et smukt og anderledes eventyr fra Angola om en lille fugl med stor udholdenhed, der inspirerer mennesker til at være stærke.

Den dag farfar stak af

Smuk historie om liv, død og drømme og om at tilgive, når der begås fejl, og elske hinanden på  trods af forskelligheder. 

Hullet

Fantastisk historie om børns fantasi og leg sætter på rammende vis fokus på, at der er forskel på voksne og børns opfattelse af verden og på, hvad der opleves som sjovt.