Anonym (ikke efterprøvet)

Gode bøger til højtlæsning (fra 9-12 år)

Selv om man er ved at være stor og selv kan læse, kan det stadig være hyggeligt og rart at få læst op. De følgende bøger er velegnede til oplæsning (eller selvlæsning) for de 8-12 årige. Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (3-6 år)

The witches

Herlig højtlæsningsbog for alle drenge og piger, der kan lide at føle en lille frydefuld gysende rislen ned ad ryggen inden sengetid.

Gode bøger til højtlæsning (fra 6-9 år)

Her er et udvalg af vidunderlige bøger, du kan læse højt for de mindste skolebørn til glæde for både lytter og oplæser. Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (3-6 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Midnatsbanden

David Walliams forener humor og nonsens med hospitalsindlagte børn i en forrygende historie om en gruppe børn, der sætter sig for at besejre de onde voksne.

Kære tante Agathe

Et mesterligt eventyr og en forunderlig rejse ad fantasiens veje, udtrykt i fantastiske illustrationer, der er svævende, magiske og drømmende.

Miras jul

Det er december, og Mira burde glæde sig til jul, men dels er der spørgsmålet om, hvorvidt hun skal holde jul hos far eller mor, og dels har hun fået en ondskabsfuld drillenisse.

Mit store dyreatlas

Denne smukke fagbog giver spændende muligheder for at lære en masse om dyr fra syv kontinenter og giver indblik i deres unikke miljøer og levevis.

Fantastisk seje kvinder der reddede planeten

Vi kan alle gøre verden lidt bedre, og denne interessante bog sætter i børnehøjde fokus på inspirerende kvinder, der har viet deres liv til at passe på kloden og dens skabninger.

Silja begynder til ridning

God og sød historie om venskaber og om at starte til ridning giver læseren en fornemmelse af, hvordan man bliver en dygtig rytter.