Anonym (ikke efterprøvet)

Vitello går vildt meget i skole

Vi følger den charmerende bandit i skolen, og det er bestemt ikke kedeligt. I disse tider med virtuel undervisning er bogen en tiltrængt vitaminindsprøjtning.

Naturens mødre og fædre

Flot illustreret fagbog viser i en indbydende, narrativ ramme, hvordan ni forskellige dyr tager sig af deres afkom.

Skjult i rummet

En vidunderlig myldrebog, hvor Peggy Nille lader jagten på de forsvundne elementer foregå i en eksplosion af farver og organiske former.

En tur gennem dyreriget

Flot og farverig fagbog tager læseren med til spændende og ufremkommelige steder i verden, hvor der lever forskellige dyr, som er mesterligt tilpasset deres hjem.

En nat

En fortælling om at være så ked af det og savne nogen så meget, at man er låst fast i mørket, men også en historie, der viser fantasiens frisættende kraft.

Gode bøger til højtlæsning (fra 6-9 år)

Her er et udvalg af vidunderlige bøger, du kan læse højt for de mindste skolebørn til glæde for både lytter og oplæser. Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (3-6 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Tid

Billedbogen forklarer med få sætninger, hvordan man kan indfange begrebet tid. Illustrationerne kompletterer på fornemste vis forfatterens filosofiske spinderier.