Anonym (ikke efterprøvet)

Legenden om Sten Saks Papir

Karaktererne næsten springer ud af siderne i fantasifuld og vittig billedbog med de tre skøre krigere, Sten, Saks og Papir. God til højtlæsning for børn fra 3 år.

Vitello ønsker et ønske

Vitellos sædvanlige frodige opfindsomhed kommer til kort, da han ønsker sig en hund, men hjælpen kommer fra en uventet kant.

Kære Donald Trump

En meget aktuel billedbog, der handler om konfliktløsning og dialog og giver rig mulighed for at tale om begreber som køn, ære og fælleskab.

Fortællingen om Ibis

En fortælling kan sagtens være rigtig god, selvom den gør ondt. Især når man ved, at historien dækker over et barns ubarmhjertige sandhed.

Amulet 2. bind, Stenvogterens forbandelse

Amulet-serien byder på det fineste magiske univers for børn og voksne. Emily står overfor nye farer i mødet med den onde elverkonge, som vil ofre alt for at bevare magten i landet Alledia.

Amulet. 1. bind, Stenens vogter

Første bind i graphic novel serie om pigen Emily og den magiske amulet er en eventyrlig, dramatisk og opslugende fortælling om mod, venskaber og kampen mellem godt og ondt.

Alting begynder med A

Alfabetets bogstaver præsenteres her på en sjov måde for børn fra 6 år. Bogstaverne får hver især liv og karakter og bliver brugt og leget med i så mange forskellige ord og kombinationer, at læseren kan blive helt forpustet.

Blåbjørnekant

Sælsom og poetisk med en stor nysgerrig blå bjørn og filosofisk eftertænksomhed.