Anonym (ikke efterprøvet)

Guds ABC

Skabelsesberetningen får nye klæder i Marianne Iben Hansens kyndige hænder. En rytmisk og sprudlende rundtur i alfabetet og Guds store skaberværk.

Børnenes H.C. Andersen - flere eventyr

En virkeligt flot gavebog med endnu flere af de klassiske og højt elskede H.C. Andersen- eventyr. Også denne gang mesterligt illustreret af Svend Otto S.

Nunu og veninder

Virkelig fin og anderledes billedbog om små og store øjeblikke i et almindeligt pigeliv.

Den store månebog

Den spændende historie om månen fortalt så levende og instruktivt, at den vil tiltale videbegærlige børn og deres voksne.

Stur, stur nummer

Sørgmunter historie om savnet af en far og følelserne, når illusionerne brister, sætter sig mellem to stole, hvad angår sværhedsgrad og format.

Pigen der hed Djamesbond

Når ens lillebitte, hemmelige ven springer ud af hækken og viser sig at være den sejeste hemmelige ven i verden, ender man måske også selv med at komme ud af busken?

Tomat

Når tekst og illustrationer supplerer hinanden så fint, kan man med rette tale om kunst. 'Tomat' er en smuk fortælling om at være anderledes. 

De Hemmelige Youtubere

Fra outsidere til youtubere. Maria Rørbæk romandebuterer med en fin fortælling for tweens om at skille sig ud og stå ved sig selv.

Baglænsk

Uendelig smuk illustreret historie om alderdommen og døden, der kan læses af alle aldre og er et godt udgangspunkt for en snak om livets afslutning.