Anonym (ikke efterprøvet)

Den store bog om blomster

Indbydende fagbog i et stort flot format gør botanikinteresserede børn klogere på blomsternes smukke univers.

Platantræerne

Smuk, levende og anderledes billedbog viser, at hvis man står sammen, kan man forandre en hel masse. Og hvor vigtigt det er at skabe bevidsthed om naturen.

Naturens allerstørste

Endnu en vidunderlig smuk bog om vilde dyr fra Reina Ollivier og Karel Claes. Denne gang sætter forfatterne fokus på ni forskellige dyr, der er kæmpestore.

Skyggen

Magisk, ordløs billedfortælling om en dag ved stranden, hvor alt er muligt.  Historien er fyldt med omsorg, kærlighed og sommerdagens vidunderlige umiddelbarhed.

Gode bøger til højtlæsning (fra 6-9 år)

Her er et udvalg af vidunderlige bøger, du kan læse højt for de mindste skolebørn til glæde for både lytter og oplæser. Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (3-6 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Historien om Englebassen

Eventyrlig historie af børnelitteraturens grand old man er fuld af sommerstemning, magi og fantasi.

Snip snap snork

En herlig samling underfundige godnathistorier fra nogle af de forskellige huse på Sovgodtersgade ledsaget af nyskrevne sange, der opsummerer historierne.

Verdens 100 mest truede dyr

En vigtig og flot bog til dyreelskere i alle aldre, som kan skabe gode samtaler om, hvad man kan gøre for at passe bedre på naturen.

Tea og duen

Det er virkelig stort, når den største drøm går i opfyldelse. Særligt hvis det sker, fordi nogen gør noget uselvisk og samtidig udviser næstekærlighed.