Anonym (ikke efterprøvet)

Gang på jord

Forunderlig og vidunderlig lille historie om jorden under vores fødder og alle de skatte, der gemmer sig her.

Drengen med fornemmelse for dinosaurer

Kan det nu også passe, at der ikke længere findes dinosaurer? Bogen kombinerer fakta og fiktion med en flot billedside, som adskiller sig fra mængden af dinosaurbøger.

Vitello går vildt meget i skole

Vi følger den charmerende bandit i skolen, og det er bestemt ikke kedeligt. I disse tider med virtuel undervisning er bogen en tiltrængt vitaminindsprøjtning.

Naturens mødre og fædre

Flot illustreret fagbog viser i en indbydende, narrativ ramme, hvordan ni forskellige dyr tager sig af deres afkom.

Alle tiders bøger vi læser sammen

Vil man gerne introducere børnene for nogle af børnelitteraturens elskede figurer og klassiske historier eller rim og remser, så er denne samling et godt udgangspunkt. 

Skjult i rummet

En vidunderlig myldrebog, hvor Peggy Nille lader jagten på de forsvundne elementer foregå i en eksplosion af farver og organiske former.

En tur gennem dyreriget

Flot og farverig fagbog tager læseren med til spændende og ufremkommelige steder i verden, hvor der lever forskellige dyr, som er mesterligt tilpasset deres hjem.

En nat

En fortælling om at være så ked af det og savne nogen så meget, at man er låst fast i mørket, men også en historie, der viser fantasiens frisættende kraft.

Gode bøger til højtlæsning (fra 6-9 år)

Her er et udvalg af vidunderlige bøger, du kan læse højt for de mindste skolebørn til glæde for både lytter og oplæser. Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (3-6 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)