Anonym (ikke efterprøvet)

Platantræerne

Smuk, levende og anderledes billedbog viser, at hvis man står sammen, kan man forandre en hel masse. Og hvor vigtigt det er at skabe bevidsthed om naturen.

Naturens allerstørste

Endnu en vidunderlig smuk bog om vilde dyr fra Reina Ollivier og Karel Claes. Denne gang sætter forfatterne fokus på ni forskellige dyr, der er kæmpestore.

Henrik vil ruge

Billedbogen leverer et forfriskende og uhøjtideligt indspark debatten om kønsroller og kønsidentitet i børnehøjde. 

En lille blå prik

En spændende rejse rundt i vores solsystem lærer børnene om de otte planeter og vores lille blå priks fortræffeligheder.

Skyggen

Magisk, ordløs billedfortælling om en dag ved stranden, hvor alt er muligt.  Historien er fyldt med omsorg, kærlighed og sommerdagens vidunderlige umiddelbarhed.

Rævefælden

Genudgivelse af eventyret om drengen Gustav, hvis kanin bliver ædt af ræven, fortæller om Gustavs hævn, der ender med at forandre ham i flere henseender. Originaludgave: 2012

I skole med Alfons Åberg

En kort og fin introduktion til, hvordan man kan forberede sig på skolestart med selveste Alfons Åberg. 

Gode bøger til højtlæsning (fra 6-9 år)

Her er et udvalg af vidunderlige bøger, du kan læse højt for de mindste skolebørn til glæde for både lytter og oplæser. Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (3-6 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Historien om Englebassen

Eventyrlig historie af børnelitteraturens grand old man er fuld af sommerstemning, magi og fantasi.