Anonym (ikke efterprøvet)

Klovnen der bare ikke var særlig sjov

Billedbog om at føle sig mindre værd, fordi man tror, man skal være en anden. En nænsom, smuk og tænksom historie om livet - eller måske om cirkus, afhængig af læseren. 

Winnie og Wilbur på bille-safari

Der venter nye, sjove oplevelser i selskab med den skøre heks Winnie og hendes skeptiske kat Wilbur. I denne humoristiske billedbog kommer de på græsplænesafari i insektstørrelse.

Hvad gemmer sig i urtehaven?

I denne fine skyggespilsbog åbenbares urtehavens forunderlige verden med afgrøder og ukrudt, samt de insekter og skadedyr, der lever under bladene og skjult i jorden.

Pepino - bjørnen der spillede violin

Livsbekræftende fortælling om at gøre sit bedste, pakke sine fordomme væk, byde nye venner indenfor og blive genfundet af dem, der betyder allermest.

Ottos ikke-noget historier

Otto går i børnehave, og næsten uanset hvad forældrene spørger om, er svaret ”ikke noget”. De to ord viser sig at gemme på dramatiske, spændende og uhyggelige historier.

Navnebringeren

En smuk og stemningsfuld billedbog, der fortæller historien om, hvordan man får præcis det navn, der passer til én. Oplagt gave til barnedåben eller navnefesten.

10 grunde til at elske bjørne

En virkelig smuk lille bog i en serie på seks, der handler om bjørne, hvaler, pingviner, løver, havskildpadder og elefanter. Fælles for de seks forskellige dyr er, at de alle er truet af udryddelse.