Anonym (ikke efterprøvet)

På eventyr i naturen

Skøn og inspirerende fagbog om at nyde og udforske naturen for de 5-8-årige og deres voksne.

Snip snap snork

En herlig samling underfundige godnathistorier fra nogle af de forskellige huse på Sovgodtersgade ledsaget af nyskrevne sange, der opsummerer historierne.

Verdens 100 mest truede dyr

En vigtig og flot bog til dyreelskere i alle aldre, som kan skabe gode samtaler om, hvad man kan gøre for at passe bedre på naturen.

Monsterbange

En meget vellykket historie om at være bange for mørke og monstre på loftet, så man må tegne farlige tegninger og spille høj musik for at skræmme det væk.

Måske -

Ny farverig billedbog fra Chris Haughton, der med sin originale collage-stil fortæller en sjov historie om tre små aber, der ikke gør, hvad der bliver sagt.

Tea og duen

Det er virkelig stort, når den største drøm går i opfyldelse. Særligt hvis det sker, fordi nogen gør noget uselvisk og samtidig udviser næstekærlighed.

Historietyven

Et magisk eventyr for de mindste bogelskere med en fantastisk billedside og en vidunderlig historie om glæden ved bøger. 

Dyr, der gemmer sig

Som med sine andre naturbøger, har Line Renslebråten udarbejdet en fagbog, der ikke blot er utroligt smuk, men også overskuelig, informativ og spændende.

Højlydt, stille, hviskende

Tag med på en forunderlig rejse i sansernes verden, hvor formidling og grafik går op i en højere æstetisk enhed.

Bare numser på stranden

Sød og humoristisk billedbog viser, at kroppe er forskellige og kommer i mange størrelser, former og farver.