Anonym (ikke efterprøvet)

Mørkemusen

Mørkemusen er en vidunderlig, sanselig historie om at mærke og stå ved sig selv, uanset hvor meget andre synes, man bør være som dem.

Når kaniner bliver bange

Stærk og gennemført historie om at være barn i en verden, hvor krigen er et vilkår, man er vant til at leve med. Mors omfavnelser kan få krigens lyde til at synes lidt mindre forfærdelige. Der er bare så mange bomber.

Stur, stur nummer

Sørgmunter historie om savnet af en far og følelserne, når illusionerne brister, sætter sig mellem to stole, hvad angår sværhedsgrad og format.

Styr på dyr

Hold styr på alle dyrene i denne fine vrimlebog til begrebsindlæring. 

Den ensomste hval i verden

Mellem havets bølger og det mørke dyb bor en hval, der har så høj en lyd, at ingen andre hvaler kan opfange dens kald. Det er verdens ensomste hval.

Bjørnebarn

De fleste af os kender følelsen af at ønske at være noget andet et helt andet sted. Især når dem vi elsker og stoler på råber ad hinanden, glemmer os og gør os bange.

Tante Grøn, tante Brun og tante Lilla

Historierne om de tre tanter er et dejligt gensyn med en tid, hvor kønsroller, barnesyn og sukkerindtag var noget anderledes. Og så er det samtidig  eventyrligt og smukt. Originaludgave 1919

Lille Frøken Pingelpot

Marianne Iben Hansen er en uovertruffen versemager og Charlotte Pardis illustrationer fuldender historien om en helt særlig kyllings trængsler i hønsegården.