Anonym (ikke efterprøvet)

Coco Chanel

Der findes kun én Chanel. Hun ønskede, at kvinder skulle hvile i sig selv, og selvom hun var født fattig, var hun rig på holdninger.

Kaffe kanin vintergæk væk

En meget fin billedbog med smukke illustrationer og en smuk historie, der handler om en pige, hvis bedstefar får demens, og hendes oplevelse af gradvist at miste den bedstefar, hun kender og elsker.

Lotte modsat og tre andre historier

Totte og Lotte har 50 års jubilæum, og de små klassiske hverdagshistorier har potentiale til også at glæde nye generationer af småbørn og deres voksne. Originaludgaver: 1974, 1975 og 1976, Samlet udgave af: Lotte modsat. Lotte støvsuger. Lottes værksted. Lottes 

Totte går ud og tre andre historier

Totte og Lotte har 50 års jubilæum, og de små klassiske hverdagshistorier har potentiale til også at glæde nye generationer af småbørn og deres voksne.  

Bogen der manglede en læser

En magisk bog, der fejrer og hylder alle verdens bøger og biblioteker og skubber til glæden ved at dele historierne.

Hjertet og flasken

For at opleve ægte glæde og kærlighed, må man satse sig selv, hvilket indebærer at udsætte sit hjerte for både smerte og sorg. Denne fantastiske bog formår at berøre tunge og svære emner med en fin lethed.

Træet

Oliver Jeffers er kongen af billedbogen. I denne skøre historie, folder han sig ud og skaber en fin nonsenshistorie, med afsæt i en situation fra hverdagen.