Anonym (ikke efterprøvet)

Gode bøger til højtlæsning (fra 3-6 år)

Højtlæsningshistorier for børnehavebørn og skolestartere til fortræffelige samtaler om alt mellem himmel og jord.  Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Dyrenes alfabet

Enkel og charmerende ABC-bog med bogstaver forklædt som dyr.

Alle tre på udflugt med børnehaven Ærten

Serien om de tre børn fra børnehaven Ærten giver mulighed for gode samtaler om en almindelig institutionshverdag for børn, der går i børnehave eller for dem, der snart skal til det.

Astrid Lindgren

Maria Isabel Sanchez Vegara har igen skrevet en vigtig historie. Denne gang om en kvinde som kæmpede for dem, der ikke selv havde en stemme. 

Bogen om at få søskende

Informativ og vidunderlig lun billedbog for børn fra 3 år til 5 år om den store begivenhed, det er at få en lillebror eller lillesøster. Formår på en sympatisk måde at servere et godt miks af fiktiv historie og fakta på børneniveau.

Hvad jeg synes er smukt

Billedbog om et barns oplevelse af skønhed og diversitet er fuld af umiddelbare og filosofiske betragtninger om verden, der kan føre til interessante snakke i højtlæsningssituationen.

Pigefest - for Søren!

En dejlig billedbog om at vokse op uden en mor og om at ønske sig noget rigtig meget, men også en bog om at give en anden den bedste oplevelse, bare fordi man har lyst.

Hvad er det for en lyd?

Tag med til det kolde Arktis og mød nogle af de fascinerende dyr i denne smukt illustrerede billedbog.

Kalle og støvsugeren

Tag med på eventyr i Kalles fantasi og mød støvsugeren, der kan suge næsten alt op.