Anonym (ikke efterprøvet)

Gode bøger til højtlæsning (fra 3-6 år)

Højtlæsningshistorier for børnehavebørn og skolestartere til fortræffelige samtaler om alt mellem himmel og jord.  Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Mumitrolden og den usynlige gæst

Alle ville nok ønske, man kunne blive usynlig, hvis man blev rigtig bange. Så kan man heldigvis få en masse god opmærksomhed, skønne oplevelser og bekræftende kærlighed, så man kan holde ud at være i sig selv igen. Cecilia Davidsson forlæg: Tove Jansson 

Panda Tju i skole

Makkerparret Gaiman og Rex fortæller i denne søde billedbog om Panda Tju en fin og overraskende historie om følelser og identitet på barnets første skoledag.

Hvem vil lege med Zigge?

Det er hårdt at føle sig ensom. Når alt ramler sammen, og ingen har tid til at være sammen med en. Og man bare gerne vil være sammen med nogen.

Du er noget særligt

Det er svært at lære at acceptere sig selv og tænke, at man er god nok, som man er. Måske man skal gøre et eller andet, så alle de andre ser en og synes, man er noget særligt?

To til mig, en til dig

Selvom man er bedste venner, kan det være rigtig svært at deles om noget, især når man selv synes, man har fortjent at få mest.

Cirkel

Fortælling med forskellige former i hovedrollerne åbner op for abstrakte og samtidig konkrete problemstillinger med en humoristisk undertone, der skal huske os på, at alt hvad der er fremmed ikke nødvendigvis er farligt.