Anonym (ikke efterprøvet)

Ellas nattelys

Utrolig sød billedbog for børnehavebørn om venskab og omtanke.

Bitten og bjerget

En inspirerende og charmerende billedbog om den lille, eventyrlystne flue Bitten, der drømmer store drømme og forfølger dem.

Lille Nø og Mindste Mo

Herlig historie om den kendte konflikt mellem søskende, der ikke altid gider at lave noget sammen, men meget hellere vil ud og vise, hvor store de er.

Jeg er en panda!

Sød, lille historie om at ønske at være en anden, end man er, er samtidig en fortælling om, at ingen kan undværes.

Gode bøger til højtlæsning (fra 3-6 år)

Højtlæsningshistorier for børnehavebørn og skolestartere til fortræffelige samtaler om alt mellem himmel og jord.  Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Pippi stikker af

Pippi-bog udkommer for første gang på dansk som en del af bøgernes jubilæum. Iført nye farverige klæder brillerer Lindgren selv 75 år efter.

Den lille sultne grisebasse

Det er frygteligt at være en lille sulten grisebasse, men det er endnu værre at opdage, at ens bedste venner alle har masser af mad, men ikke inviterer.

Jeg vil ikke vaske hænder!

Genoptrykt billedbog formidler et højaktuelt emne omkring hygiejne og vigtigheden af hyppig håndvask. Originaludgave: 2001

Jeg holder mest af jer alle tre

En smuk og opmuntrende historie om tre små bjørne-søskende, der ikke kan forstå, hvordan de hver især kan være den mest vidunderlige babybjørn i hele verden.