Anonym (ikke efterprøvet)

Nikolas og løven

Et gevær, en løve, en lille dreng, en tandlæge – og masser af is. Det er ingredienserne i en af de klassiske Ælle Bælle bøger. Udkom første gang på dansk i 1967

Gode bøger til højtlæsning (fra 3-6 år)

Højtlæsningshistorier for børnehavebørn og skolestartere til fortræffelige samtaler om alt mellem himmel og jord.  Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Gode bøger til højtlæsning (fra 0-3 år)

Læseoplevelser for de allermindste, der elsker gentagelser og genkendelighed. Her er et udvalg af fine bøger, du kan læse for et barn i vuggestuealderen. Se også: Gode bøger til højtlæsning (3-6 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Lottes helt egen hule

Endnu en skøn og charmerende billedbog om den elskelige ko Lotte, der underholder og fornøjer med opfindsomme og skøre påfund.

Hullet

Fantastisk historie om børns fantasi og leg sætter på rammende vis fokus på, at der er forskel på voksne og børns opfattelse af verden og på, hvad der opleves som sjovt.

Hvad - ?

Det kan være svært at beslutte sig for, hvad man skal være, når man bliver voksen. Selv små hundehvalpe skal tænke sig godt om.

Hej!

En anderledes og meget fin billedbog, der handler om truede dyr, men også om meget andet.

Kejserens nye klæder

Et genialt eventyr, der måske burde læses oftere af voksne end af børn. Men også børn får noget ud af det.

Alberte i børnehave - du lyver!

Serien 'Alberte i børnehave' giver mulighed for gode samtaler om en almindelig og genkendelig institutionshverdag med gode og dårlige dage.