Anonym (ikke efterprøvet)

Zinvaris dyb

Fjerde bind i serien fortsætter ufortrødent med voldsomt underholdende og flot fantasy. Den efterhånden omfattende serie er noget af det bedste indenfor genren netop nu.

Gudernes krig - den knuste gud

Anden del af serien fortsætter de lovende takter. Fantasyfortællingen har alle genrens karakteristika, og historien er en stor nydelse – velskrevet, spændende og yderst underholdende.

Det gyldne kompas 3

Philip Pullmans verdenskendte klassiker begår sig fremragende i tegnet form, som nu er nået til tegneserie-versionens sidste bind i fortolkningen af Det gyldne kompas.

Billeder fra urtiden

Vindue til evolutionen med nedslag i vores klodes historie med udgangspunkt i elementerne og jordens cyklus beriget med de smukkeste illustrationer.

Dinosaurium

Stor og lækker bog er udarbejdet, så indholdet ligner gamle anskuelsestavler. Bedst af alt handler den om dinosaurer, som til stadighed fascinerer store som små.

Spillemand - Kim Larsen

Kim Larsen i børnehøjde. Virkelig fin portrætbog om Kim Larsen beskriver hans uovertrufne evne som sangskriver. Bogen er flot illustreret og indeholder meget humor og spændende fakta.

Fuld af liv - Natasja

Natasja i børnehøjde. En virkelig fin portrætbog om Natasja, der beskriver hendes alt for korte, men meget spændende liv. Bogen er flot illustreret af Rikke Bisgaard og indeholder meget humor og spændende fakta.