Anonym (ikke efterprøvet)

Sorthuset

Melankolien, naturen og persontegningerne udgør en stærk ramme i første del af Peter Mays krimitrilogi fra de De Ydre Hebrider.

Sæson for orkaner

Barsk historie om sociale forhold i en by i Mexico. For læsere af moderne latinamerikansk litteratur og for litterært interesserede læsere

Kvæler

Den noget langsomme start bliver afløst af en genial, overraskende og tempofyldt slutning i sikkert krimihit.

Mit navn er Jensen

Første bind i debut krimiserie med den kvindelige journalist Jensen i hovedrollen har potentiale, men bliver aldrig rigtig interessant.

Ondskabens net

Endnu en fabelagtig thriller i serien om Jessica Niemi. En finsk pageturner med et plot, der er skruet helt rigtigt sammen.

Krybdyrmemoirer

Velskrevet psykologisk thriller er helt umulig at lægge fra sig. Som en slange ruller handlingen sig sammen og ligger til sidst smukt foldet sammen med ringen sluttet.

Stormfald

Svenske Tove Alsterdal når nye højder i denne både velskrevne og spændende krimi, som foregår i Ådalen i Ångermanland i det nordlige Sverige.

Løgn i din hals

Et spændende tilbageblik til Anita Hvid og Thor Bellings første sag i endnu en velskrevet og gedigen krimi fra Lars Kjædegaard.

Den trofaste læser

En must read krimi, der rummer alt det, krimilæsere elsker. Det er ikke uden grund, finske Max Seeck kaldes nordens nye krimikonge.