Anonym (ikke efterprøvet)

Modstandskamp

Politiske intriger, attentater og anklager om forræderi. IDB-agenterne Mezoke og Caleb må stå op imod både ydre og indre fjender i tredje del af science fiction-tegneserien.

Orbital 1: Nærkontakt

Orbital er en af de seneste år største europæiske science fiction-succeser og af mange betragtet som en moderne arvtager inden for space opera efter Linda og Valentin.

En skrøbelig sandhed

Den gamle mester i agent-genren er absolut ikke forældet. ’En skrøbelig sandhed’ er en vedkommende fortælling om magtens evne til at skjule sandheden.

Hvor mangotræerne er tunge af frugter

Den unge Amalie drømmer om en udstationering i New York, men bliver sendt til Uganda. Her oplever hun mødet med en meget anderledes kultur og indleder et forhold til en spændende mand

Den gode tysker

En detaljeret, politisk biografi om en usædvanlig tysk diplomat og skibsfartssagkyndig, der har fået æren for at redde mange danske jøder i 1943.

Menneskeloven

Carl Bernstein bliver udnævnt til midlertidig ambassadør i Grækenland under en terrorbølge, der rammer hele verden, og som måske har udspring i Grækenland

Armand V.

En roman bestående af fodnoter, som følger de to venner Armand V og Paul Buer, da de kommer til Oslo i 1960'erne - Buer bliver meteorolog og Armand filolog og diplomat, en loyal ambassadør, som alligevel inderst inde er en utro tjener for sit land.