Anonym (ikke efterprøvet)

Domestic noir

Domestic Noir er en subgenre under genren psykologiske thrillers. Der kom for alvor skub i genren med romanen og filmatiseringen af Gillian Flynns 'Kvinden der forsvandt' og Paula Hawkins 'Kvinden i toget', som er den hurtigst sælgende debutroman nogensinde.

Ildfugl

Intens domestic noir-thriller med overraskende twists og et psykologisk spil mellem virkelighed, fantasi og uhygge, der invaderer det trygge hjem.

Det gyldne bur

Toptunet thriller om hemmeligheder, bedrag og hævntørstige, stærke kvinder. Camilla Läckberg er tilbage for fuld udblæsning!

Lad mig dø

En grum og overraskende krimi om en families mørke hemmeligheder.

Bring mig tilbage

En nervepirrende thriller med et meget overraskende plot, der først bliver afsløret mod slutningen. Karaktererne mangler desværre dybde i ellers spændende historie.

Bitter frugt

Vellykket psykologisk thrillerdebut med masser af spænding og en aldeles overraskende slutning.

Mrs. Westaway er død

Tilsyneladende en familiekrønike om en splittet familie, men det skal vise sig, at den er langt mere end det. Wares bedste udgivelse til dato.

Sekretæren

Loyalitet kan koste dyrt, og sekretæren betaler prisen i lovende psykologisk thriller, der desværre taber pusten undervejs.

Og så var hun væk

Ellie Mack forsvinder sporløst i London som 15-årig. Ti år senere bliver hendes knoglerester fundet, og hendes mor Laurel forelsker sig overrumplende i den karismatiske Floyd. Han har en datter på ni, som minder påfaldende om Ellie som lille, og Laurel begynder at få bange anelser

Drevet til mord

Der er noget dystert og mørkt over denne spændende og nervepirrende start på en ny trilogi af Rachel Abbott.