Anonym (ikke efterprøvet)

Domestic noir

Domestic Noir er en subgenre under genren psykologiske thrillers. Der kom for alvor skub i genren med romanen og filmatiseringen af Gillian Flynns Kvinden der forsvandt og Paula Hawkins Kvinden i toget, som er den hurtigst sælgende debutroman nogensinde.

Min søster er seriemorder

Humoristisk og anderledes Domestic Noir om den nigerianske sygeplejerske Korede og hendes ikke helt almindelige lillesøster.

Terapeuten

Forfatteren er terapeut, og det er tydeligt i denne psykologiske krimi. Norske Floods helt igennem vandtætte og spændende plot er virkelig godt fundet på.

Familiens synder

En ny forfatter, en ny serie og et nyt persongalleri - og det lover godt. Plottet er skruet rigtigt sammen med utallige tvist og en virkelig overraskende slutning.

Den tavse patient

Intens og urovækkende psykologisk spændingsroman om sindets snørklede og overraskende kringelkroge er en vaskeægte pageturner.

Bag facaden

Spændende Domestic noir-thriller sætter fokus på mænds udenomsægteskabelige eskapader med fokus på den bedragede hustru.

Ildfugl

Intens domestic noir-thriller med overraskende twists og et psykologisk spil mellem virkelighed, fantasi og uhygge, der invaderer det trygge hjem.

Det gyldne bur

Toptunet thriller om hemmeligheder, bedrag og hævntørstige, stærke kvinder. Camilla Läckberg er tilbage for fuld udblæsning!

Lad mig dø

En grum og overraskende krimi om en families mørke hemmeligheder.