Anonym (ikke efterprøvet)

Ildstorm

Alle tråde samles, og intet overlades til tilfældighederne i sidste fortælling om Skyriel. En fremragende afslutning på en helt igennem fremragende trilogi.

Vulkanvinter

Første del af spændende dystopisk serie om en verden, der har været ved at gå under og om de få mennesker, der har overlevet katastrofen.

Divergent. Bind 1, Afvigeren

Science fiction. 16-årige Beatrice lever i en postapokalyptisk verden, som er delt op i fem forskellige faktioner. Nu er det blevet tid til, at hun vælger hvilken faktion hun vil leve hos resten af livet. Men Beatrice er ikke helt som andre, hun er en afviger, hvilket er både farligt og…

Den druknede soldat

Science fiction. Jorden er oversvømmet, og størstedelen af den kendte verden ligger nu under havets overflade. Herfra henter den 14-årige Lara genstande op fra havets bund sammen med andre unge, der lever under slavelignende forhold på en flydeø, hvor den despotiske dykkerboss, Tudsen regerer

Den sorte enkes by

Spændende start på dystopisk serie om køn, kontrol og kærlighed. Et omvendt Tjenerindens fortælling- univers, hvor mænd er underlagt kvinder, og strenge regler dikterer liv og død.

Mindelandet - dronningernes erindringer

En beskyttet prinsesse kastes ud i den virkelige verden, hvor hun både oplever nye sider af sig selv, men også må forholde sig til sin slægts skjulte hemmeligheder i lovende ny dansk fantasy for YA-segmentet.

Elementprøven

En magisk verden, hvor pigen Gry skal finde sine magiske elementkræfter, danner rammen for en fin og velfortalt historie, der har alle betingelser for at blive et hit blandt de unge.

Ivalu

Tragisk og smuk fortælling om incest og misbrug i en lille grønlandsk bygd. Dürr og Hornemans tegneserie er et stærkt værk om et svært emne.

Den blå portal

Anden del af Harpsøes trilogi fortsætter det fantastiske niveau og kan anbefales til fantasylæsere i alle aldre.

Kampmagikeren

Bind for bind er serien blevet bedre og bedre, og samlet set fremstår hele værket som et godt bud på en moderne klassiker indenfor genren.