Anonym (ikke efterprøvet)

Jeg er Chapayev

Flot tegneserie om en gruppe 15-åriges oplevelser i Leningrad under 2. Verdenskrig er fyldt med meget detaljerede illustrationer og kan nydes af både børn og voksne.

Concrete Rose

Angie Thomas er tilbage med endnu en fængende roman om det hårde bandemiljø i Garden Heights, denne gang med en prequell til succesromanen The Hate U Give.

Are you watching?

Spændende og hurtigt læst YA-thriller byder på gys og uhygge, men også en tåre eller to i øjenkrogen. 

Forestillingen

En foruroligende og poetisk billedfortælling om overgreb på børn.

Alt det vi ikke vidste

Karen M. McManus har igen skabt en historie med troværdige karakterer og et plot, der er Agatha Christie værdigt; kringlet og mystisk med masser af spændende ledetråde.

Sjælerytterne

Universet fra verdens største online hestespil Star Stable udfoldes i bogform, hvor fire Sjælerytteres magiske kræfter vækkes i kampen mod en ondskab fra fortiden.

Majestæt

En sød og fin fortælling om at blive voksen og om at tage ansvar og om kærlighed og venskab. Andet bind i den populære serie American Royals. 

Stormflod

En fortælling om klimabevidsthed og samtidig en historie om identitet, venskab, spirende kærlighed og modet til at turde gå sine egne veje.

Større end os

Caroline er rejst fra Danmark til Canada for at afdække sandheden bag sin families altødelæggende tab i feel-good roman, der rummer både kærlighed, sorg og tilgivelse. 

Der er engang: 7 eventyr til tiden

7 af vore klassiske eventyr har her fået en meget nutidig form, hvor Den grimme kylling bliver e-sportsmillionær og Rødhætte er SOSU-assistent.