Anonym (ikke efterprøvet)

Evighedstyven

Formidabel horrorhistorie om 10-årige Harvey Swick, der keder sig og ikke kan holde februar ud og i stedet ønsker sig langt væk. Men man skal passe på, hvad man ønsker sig…

Ormehuller

En smuk historie om savn, kærlighed, mod, håb og næstekærlighed og om en lille krageunge og skønheden i ormehuller. 

Hovedbrud : naturvidenskab og filosofi

Forfatterne tager små og store spørgsmål op og vender og drejer dem i et forsøg på at kaste et både naturvidenskabeligt og filosofisk lys på tingene.

Håbets scepter

Fremragende afslutning på trilogien 'Skæbneløs' indfrier alle forventninger på bedste vis.

Charles Darwin

James er skibsdreng på sejlskibet "Beagle". På verdensomsejlingen 1831-1836 følger han Charles Darwin, der ved hjælp af sine observationer, bl.a. på Galapagosøerne, udvikler sine tanker om udviklingslæren. Med faktaafsnit om Darwins opdagelser og teorier og om videnskabens verden i det 19.…

Tror du på magi?

Hvis man elsker magi, er denne bog helt perfekt. 16 unge mellem 12 og 18 år har hver skrevet en novelle, hvor de mødes i magiens univers.

Dybt vand

Gribende billedbog om at skulle sige farvel til sin mors kæreste. Begivenheden fylder meget i den lille dreng, men de voksne forstår det ikke.

Det bliver et langt liv

Der går mange bekymringer og tanker gennem en teenagepiges hoved. StineStregen har illustreret 120 af dem i denne skønne tegneserie, der sætter fokus på nogle af besværlighederne.