Anonym (ikke efterprøvet)

Holger

Nicolai Hvidberg Jørgensen udgiver endelig sin bog om Holger Danske, et projekt der startede på teenageværelset som en drengs hyldest til sit idol Peter Madsen.

Smådyrenes verden

Flot og indbydende fagbog tager børnene med ind i de hvirvelløse dyrs forunderlige verden og fortæller, hvorfor insekter og andre smådyr er vigtige for klodens fremtid.

Radio Popov

Et hjertevarmt eventyr om en dreng, der med sit store hjerte beslutter at udsende natlige radioudsendelser, som kommer til at være skelsættende for ensomme børn.

Molks hævn

Bind to i den forrygende serie ’Xanas bog’ giver sit bud på, hvor stor indflydelse mennesker kunne have på deres fremtid, hvis de frit kunne bevæge sig rundt i tiden. 

Akissi - gale katte får revet skind

Sjov og farverig graphic novel om pigen Akissi, der bor i Elfenbenskystens hovedstad. Bogen har fokus på hverdagsepisoder fulde af humor og giver et andet syn på børneliv i Afrika.

Kvalme

Flot graphic novel fortæller med megen varme og charme fortæller historien om forfatteren Raina, der i fjerde klasse udvikler en angst, som hun må i terapi for at arbejde med.

Barnets Bibel : bøgernes bog for børn

I et pragtfuldt værk gendigter Aakeson velvalgte bibelfortællinger, så de kommer læseren ved og demonstrerer fortællingernes urkraft og almenmenneskelige relevans.

Håber ikke, jeg går midt over!

Særdeles smukt illustreret dagbogsroman fortæller om 13-årige Bellas liv med forældrenes skilsmisse, flytning, veninder og nye interesser.

Nordlys - havets herre

En virkelig fin serie fyldt med gamle sagn og myter, superhelte, spænding og moralske konflikter for børn fra 10-års alderen.