Anonym (ikke efterprøvet)

Sendebuddet

Spændingsniveauet i andet bind af Arttu Tuominens serie er højt, plottet gennemtænkt og karakterernes historier hjertegribende.

Utålmodige hjerter

Zweigs mesterlige roman giver et eminent indblik i det selviske menneskesind, når det tror sig allerbedst og uegennyttigt.

Detransition, baby

Med elegance og nuancer beskriver Torrey Peters transmiljøet indefra på en måde, der giver læseren et nyt sæt briller at se med.

Papirarmbåndet

En hjertegribende fortælling om hemmeligheder, løgne og sandheder baseret på virkelige hændelser i Irlands historie.

Fru Marta Oulie

Sigrid Undsets debutroman fra 1907 er en fremragende og evigt aktuel roman om pligt, lyst og moral og om at leve med konsekvenserne af sine valg.

Land af sne og aske

Finske Rautiainen debuterer med en barsk roman om livet i fangelejrene i Lapland og fører læserne ind i en brutal virkelighed, der står i skarp kontrast til den arktiske skønhed.

La Familia Grande af Camille Kouchner

En bombe er kastet over det kulturelle miljø i Frankrig af Camille Kouchner, der har offentliggjort familiens store hemmelighed og placeret incest på den politiske dagsorden. Sommerhus i Sanary, diskussion og leg til langt ud på natten. Grænseløs frihed, en stor anerkendt omgangskreds og en…

Mormor dansede i regnen

Gribende og stærk roman om en tre generationer af kvinder, hvis liv har været præget af skyld, skam og fortielser som følge af oplevelser under Anden Verdenskrig.

Grundvold

Rachel Röst har skrevet en barsk og vigtig debutroman fra en lukket verden, en historie om at vende det kendte ryggen og stå alene.