Anonym (ikke efterprøvet)

Damaskus-affæren af Lally Hoffmann

Kærlighed og terror. Menneskets angst for at miste sættes i perspektiv til den evigt truende angst for terror. Men er det angsten der er den største fjende?

Damaskus-affæren

Hanna Blok er tv-journalist og kæreste med diplomaten Sami, der kidnappes i forbindelse med en terroraktion - I sin eftersøgning ender Hanna i Damaskus, hvor hun involveres i et dramatisk dobbeltspil.

Den syriske garage

Noah hedder den 39 årige kristne syrer, opvokset i Damaskus - Han er kommet til Danmark, har fået et lille automobilværksted, er dansk gift og alt ser på overfladen lykkeligt ud, men Noah kommer i tvivl, hvor hører vi som mennesker i grunden hjemme, hvem tilhører han?

Der hvor månen ligger ned

Den amerikanske journalist Samia er på et længere ophold i Damaskus, hvor hendes far i sin tid var diplomat. I parallelle forløb skildres begivenheder dengang, som har afgørende betydning for Samias selvforståelse nu Originaludgave: 2002

Nattens fortællinger

Den orientalske fortællekunst udfoldes i historien om en fattig kusk fra Damaskus, som får foræret syv fantastiske eventyr af sine gode venner, da han selv har mistet talens brug