Anonym (ikke efterprøvet)

Dæk mig med huller

Ungdomsroman om selvskade, misforstået omsorg og ensomhed. Lagermand Lundme skriver med en dyb forståelse for styrken og skrøbeligheden i et alt for voksent drengehjerte.

Den som hvisker

Virkelig spændende dark fantasy med masser af sort magi, nekromantiske dæmoner, begær og mord. 

F20

Med knastør humor og stor nøgternhed beskriver romanen to søstres svære opvækst med omsorgssvigt og psykisk sygdom. Det er barskt, men aldrig sentimentalt.

Smukke dreng

Velskrevet og hårdtslående ungdomsroman om selvskade, skam og sorg er en af de bøger, der bare skal læses.

Et lille liv

Denne fremragende New Yorker roman om fire studiekammerater er en pragtfuld og hjerteskærende hyldest til venskab og sammenhold. 

Hjertet er 1 organ

Marie går i 1.g, og indtil for nylig var hun en af de dygtigste elever. Nu er hun på vej til at gå under i et selvdestruktivt helvede af cutting og regler, der skal straffe hende for noget, der skete i en garderobe til en fest.

Tag mig

Nikkis kontraktforhold med Damian udløber, men i stedet for at gå bort med sin formue, vinder begæret over hende og de forsøger at have et regulært forhold, et forhold der både trues inde- og udefra og både af nutiden og fortiden

Glaslegemer

Solid svensk kvalitetskrimi. Tonen i bogen er mere dyster og trist end vanligt.

Primtallenes ensomhed

Alice og Mattia har begge mørke hændelser i barndommen, hvilket har gjort dem til ensomme og selvhadende teenagere, da de mødes som 15-årige.