Anonym (ikke efterprøvet)

Jeg er glad

Billedbog om enhjørningen Sigurd indeholder vejrtrækningsøvelser, der kan dæmpe, sprede eller berolige følelserne.

Bogen om Blom

Skildpadden Blom holder enormt af hjemmebagte boller med syltetøj og måneskinsbade. En dag møder hun en lille larve som hun inviterer med hjem. De har det så skønt, men så forsvinder larven og Blom er alene. Kommer hendes lille nye ven tilbage igen?

Samfundsglæde : sammen kan vi selv

Nørretranders spår, at resignationens, ironiens og sarkasmens tid er ved at være forbi, og at vi i stedet – anført af ungdommen – skal elske samfundet.

Det ubetydeliges fest

Milan Kundera hylder i ’Det ubetydeliges fest’ latteren det gode humør og værdien af det ubetydelige. Den gamle mesterforfatters roman er på én gang vittig og legende, vis og dyb.

Blå himmel hver dag

Digte om eksistentielle emner som død, skabelse, forfædre, kærlighed, eksistens og mening. Jegets iagttagelser og springende refleksioner formidles med nærvær, humor og intense sansninger i et enkelt og til tider hypnotisk sprog

Lili er vild med gaver

Godt nok er Lili vild med gaver, men hun er nu mest vild med papkasserne. Det lyder banalt, men det er intet mindre end genialt! Med underspillet humor formår Kim Fupz Aakeson at formidle hverdagstemaer i småbørnshøjde.

Sommerlys

Prosastykker, der poetisk og beskrivende takker for de små ting i livet og viser vejen ud af mørket

August og hans smil

Billedbog. Tigeren August er ked af det. Han har mistet sit smil. Han går ud i den store vide verden for at finde smilet igen. Hvor mon han finder det?

Den triste konge

Billedbog om et land, hvor alle skal være glade. Indtil en lille dreng begynder at græde. Så bliver han sendt op til kongen, for at fortælle, at man godt må være ked af det