Anonym (ikke efterprøvet)

Børnehaveliv

Billedbøger om livet i børnehaven. Til børnehavestart og gode snakke om hverdagen.

Ottos ikke-noget historier

Otto går i børnehave, og næsten uanset hvad forældrene spørger om, er svaret ”ikke noget”. De to ord viser sig at gemme på dramatiske, spændende og uhyggelige historier.

Alle tre på udflugt med børnehaven Ærten

Serien om de tre børn fra børnehaven Ærten giver mulighed for gode samtaler om en almindelig institutionshverdag for børn, der går i børnehave eller for dem, der snart skal til det.

Alberte i børnehave - du lyver!

Serien 'Alberte i børnehave' giver mulighed for gode samtaler om en almindelig og genkendelig institutionshverdag med gode og dårlige dage.

Alberte i børnehave - på tur

Serien 'Alberte i børnehave' giver mulighed for gode samtaler om en almindelig og genkendelig institutionshverdag med gode og dårlige dage.

Godnat og sjov godt

Ti små højtlæsningshistorier for store børnehavebørn og små skolebørn til fortræffelige samtaler ved sengetid. 

En skærsommerdag

I Anna Wulffs børnehave møder jeg-fortælleren en ung mand, der netop er ansat som pædagogmedhjælper. Det er kærlighed ved første blik i en dagligdag, der er også er fyldt med sommervejr og kærlighed til børnene

Viola og veninderne

Eftertænksom billedbog om Viola, der er glad for at gå i børnehave, men nogen gange føler sig udenfor. Når hun ikke må være med i legen kan det pludselig være svært at gøre det rigtige.

Simons sandaler

Billedbog. Simon har fået nye sandaler med flammer af ild på. Men det er ikke forår endnu. Surt! Men det gør børnehaven noget ved

Lottes børnehavevenner

Billedbog. Om Lottes dag i børnehaven, om hendes venner, om hvad de laver, om at være uvenner og drille og blive gode venner igen