Anonym (ikke efterprøvet)

Dobbeltgængeren

Goljádkin er et paranoid nervemenneske, hvis identitet er ved at blive opløst indefra. En lille, komisk mand, hvis jeg langsomt opløses og fortrænges af sin dobbeltgænger. Så angst er han ved at være den, han er. Et forsmået menneske, både når det gælder hans embede, hans forhold til kvinder og hans…

Tyngdens regnbue

Med 50 års forsinkelse er Pynchons vanvittige mesterværk endelig udkommet på dansk. Et stykke litterær danmarkshistorie i sig selv. 

Kvinden i vinduet

Spændende og nervepirrende thriller om en kvinde, som ser en forbrydelse blive begået i huset overfor. Historien er fortalt før, men nu i en meget stilsikker amerikansk debut.

Hendes sidste sommer

Det udefinerbare mørke lurer mellem linjerne, og plottet holder til sidste side. Intens psykologisk thriller og debutroman af bedste skuffe.

Der er nogle typer dernede

Lille, men væsentlig roman om hvordan angst og paranoia gennemsyrer en diktaturstat. Pablo har ikke noget at frygte – eller har han?  

Juliette-selskabet

Via en mystisk ny veninde indlemmes Catherine i et hemmeligt sexselskab. Da veninden forsvinder forsøger hun at finde frem til hvem disse folk egentlig er.

Brudekjolen

Sophie vågner op til et mareridt med en lille død dreng ved siden af sig; hun må flygte fra - og for - sit eget liv, uden at vide at der er nogen der gennem længere tid har iscenesat netop dette.

Harpiks

Suverænt vellykket og underfundigt værk om familien Haarder, der lever livet på Hovedet blandt uanede mængder af ting og sager. 

Indbrud

Århusianske Elo er lidt kikset. På trods af et godt job som kulturanmelder, mange kreative projekter og en god økonomi, lever han ret isoleret uden nære relationer. Et indbrud vender op og ned på hans tilværelse og alt bliver både bedre og meget, meget værre

Det 13. spil

Tag med på en dæmonisk og mørk rejse gennem sindets yderste afkroge, i Morten Sabroes nyeste spændingsroman 'Det 13. spil'.