Anonym (ikke efterprøvet)

Forræderens børn

Tillykke til Leif Davidsen som fylder 70 år den 25. juli. I hans seneste bog får vi et gensyn med søskendeparret Tor og Laila, der på grund af et giftmord igen kommer i kontakt med den russiske efterretningstjeneste.

De udstødte

Sjette bind i krimiserien om den særprægede og charmerende arkæolog Ruth Galloway byder på gensynsglæde, grin og et uhyggeligt plot.

Al den luft, der omgiver os

I Tom Malmquist anden roman krydses det autobiografiske med true crime. Læseren efterlades i en melankolsk erkendelse af, hvor skrøbeligt livet er. Læs eller lyt til Malmquists debutroman 'I hvert øjeblik er vi stadig i live' på eReolen.dk

Vejrbidt

Anne Holt tager temperaturen på det politiske klima i dagens Norge og stiller skarpt på forskellene mellem nationalisme og nationalfølelse. 

Bag facaden

Spændende Domestic noir-thriller sætter fokus på mænds udenomsægteskabelige eskapader med fokus på den bedragede hustru.

De 23

Fremragende afslutning på Promise Falls trilogien. Vanvittig spændende lige fra begyndelsen, hvor hundredevis af borgere i byen bliver syge og mange dør.

Døden på museet

Helt vidunderligt gensyn med arkæologen Ruth Galloway. Yderst spændende med et gennemført plot og godt med overraskelser undervejs.  

Wildcard

Til alle unge der er vilde med computerspil, fantasy og dystopier.

Kata

Højspændt islandsk hævnroman om mænd, der mishandler kvinder, og om en vred og traumatiseret kvinde, der får nok og går amok. Det er tankevækkende, effektivt og velskrevet.