Anonym (ikke efterprøvet)

Den der falder

Det er en meget velskrevet og anderledes thriller, Michael Larsen denne gang har begået, der delvist bygger på selvoplevede søvnlammelser.

Den sære historie om Venus' måne

En række relativt lettilgængelige essays om store landvindinger indenfor fysik, kemi og astronomi. Niveauet over Illustreret Videnskab og meget givtig læsning.

Niels Bohr : et portræt

Overskuelig og interessant biografi om dansk forsknings superstjerne. den verdenskendte fysiker Niels Bohr (1885-1962)  

Finn Foton og elektromagnetismen

Sjov og eventyrlig fortælling om et svært emne, skrevet i anledning af 200-året for H. C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen.

Bestiarium

Bestiarium beskriver træers drømme, ydre rum og verdens begyndelse. En finurlig skønlitterær fagbog, der flytter grænserne for, hvordan vi ser på litteratur.

Leonardos univers

I år er det 500 år siden, Leonardo døde, og det markeres med denne meget flotte og grundige biografi, der er den første på dansk i 80 år.

Den sidste neandertaler

Adskilt af årtusinder fortælles historien om to kvinders liv. En historie om at overleve, om forandring og samhørighed og om, hvad det vil sige at være et menneske

Gudernes have

En morsom fortælling fra før verden gik at lave om en excentrisk familie på Korfu og en drengs betagelse af naturen.

Min familie og andre dyr

Familien Durrell tilbragte fem lykkelige år på Korfu i mellemkrigstiden. Mængden af voldsomme, grinagtige, hyggelige og rørende anekdoter fra det uspolerede liv er overvældende.