Anonym (ikke efterprøvet)

Drømmenes gud

Velskrevet og meget spændende krimi-thriller om en gruppe nordmænd, som opholdt sig i Beirut i 1982, hvor de blev vidner til en massakre.

Sort sne : roman

Krimi. Den dysfunktionelle familie, Konradsen, er samlet til jul i Villa Hindenburg. Familiens medlemmer kan ikke fordrage hinanden og pga. et voldsomt uvejr, er de sneet inde. Familien er nu tvunget til at udholde hinanden, men ikke alle overlever natten

Fejltrin

Lovende start på ny krimiserie med kriminalassistent Karen Eiken Hornby, der som så mange andre har noget i bagagen, der langsomt kommer frem.

Noget jeg gerne vil sige

Der findes ingen, der kan skrive noveller som Alice Munro. Hun er skarp, men med en særlig forståelse for mennesker på de tidspunkter, hvor de er allermest sårbare. Lån novellesamlingen om e-bog på eReolen.

Familiens synder

En ny forfatter, en ny serie og et nyt persongalleri - og det lover godt. Plottet er skruet rigtigt sammen med utallige tvist og en virkelig overraskende slutning.

Stormen

Andreas vender tilbage til sin barndoms ø for at rydde op i sin plejefars dødsbo. Jo dybere han dykker ned i papirbunkerne, jo flere fortielser og løgne kommer op til overfladen. ’Stormen’ er en flot og gennemført roman - på én gang meget poetisk og meget foruroligende.

På vej hjem

Er du til parforhold i krise og historier om ægteskaber i frit fald er dette velskrevne kammerspil nærmest som en spændingsroman.

Valdemars lagkage

En herlig billedbog om ulveungen Valdemar, der laver fødselsdagslagkage til sin lillesøster, men ender med at blive fristet over evne.