Anonym (ikke efterprøvet)

Brak

En stærk og medrivende roman om tab, barndom, hemmeligheder og svære familierelationer.

Villa Havbrise

En feel good-roman om mennesker og deres liv på godt og ondt og om et fint gammelt hus, der sætter spor i beboerne.

Alt det jeg aldrig fortalte dig

Stærkt psykologisk drama om familierelationer, arv og miljø er en helstøbt læseoplevelse, som er svær at slippe igen.

Geiger

Hæsblæsende svensk debut er en spionthriller med et spændende krimiplot, der underholder sin gysende læser og overrasker med et plottwist.

Piger i brand

Mørk og til tider skræmmende fortælling byder på dystre hemmeligheder, seksuelle spændinger og alt det, der ligger lige under overfladen.

Mr. Woolf

God og finurlig historie om legetøj og leg, men også en om at være kreativ og om familiesamhørighed, tilsat et ordentligt drys eventyr og fantasi.

Vanæret

Linda Castillo bliver ved med at øge kvaliteten bog for bog. Plottet i ’Vanæret’ er helt igennem skudsikkert og yderst gennemtænkt.

Terapeuten

Forfatteren er terapeut, og det er tydeligt i denne psykologiske krimi. Norske Floods helt igennem vandtætte og spændende plot er virkelig godt fundet på.

Satans sommer

Djævelsk spændende krimi, hvor makkerparret Kim Faber og Janni Pedersen underbygger den kendsgerning, at det kan være farligt at stikke hånden i en hvepserede.

Øjet der ser

Spændingsroman om den sympatiske kriminalassistent William Warwick og hans karriere. Jeffrey Archer leverer som sædvanlig en underholdene og letlæst roman.