Anonym (ikke efterprøvet)

Søskende

Forholdet til forældre og søskende er afgørende faktorer i vores liv og med til at danne vores personlighed - Mange romaner kredser da også om disse relationer - Listen bringer et udvalg af nyere bøger, hvor forholdet mellem søskende er beskrevet på godt og ondt.

Testamente

Barsk og gribende familiekrønike fra 1980-ernes Finland fortæller om familien Toimi med den store børneflok. Finlands dramatiske historie spille aktivt med i den unikke fortælling.

Søster, min søster

Vigtig og velskrevet autofiktiv roman om at være tæt pårørende til en person med et handicap er en fin fortælling om at være menneske på godt og ondt.

Fandom : pas på, hvad du ønsker dig

Det kan være farligt at drømme om at være med i sin yndlingsbog om en dystopisk verden, for sæt nu drømmen går i opfyldelse, og alt viser sig at være et mareridt?

Det vi har mistet

Stærk og hjerteskærende billednovelle til unge, der rummer stor grusomhed og enorm kærlighed.

Dengang Annie Thorne forsvandt

Endnu en medrivende og gådefuld thriller af C. J. Tudor, der mestrer spændingskurven og kommer godt i mål med sin svære toer.

Havunger

Journalisten Helle Mogensen debuterer med en stilfærdig provinskrimi, bortset fra de usædvanligt mange mord, med en forfriskende og menneskelig heltinde.