Anonym (ikke efterprøvet)

Søskende

Forholdet til forældre og søskende er afgørende faktorer i vores liv og med til at danne vores personlighed - Mange romaner kredser da også om disse relationer - Listen bringer et udvalg af nyere bøger, hvor forholdet mellem søskende er beskrevet på godt og ondt.

Anders i dråbernes land : en fortælling om skabelse

Kappel og Gjerding formidler undfangelse og skabelse på en opfindsom måde, der efterlader læseren med en forundring over livets mirakel - hvor enestående det er, at hvert enkelt menneske er præcis, som det er. Bogen kan lånes på eReolen.

Bogen om at få søskende

Informativ og vidunderlig lun billedbog for børn fra 3 år til 5 år om den store begivenhed, det er at få en lillebror eller lillesøster. Formår på en sympatisk måde at servere et godt miks af fiktiv historie og fakta på børneniveau.

Familiens synder

En ny forfatter, en ny serie og et nyt persongalleri - og det lover godt. Plottet er skruet rigtigt sammen med utallige tvist og en virkelig overraskende slutning.

Du er her ikke

Hjerteskærende grafisk roman om det svære ved at være tvilling og om en eksistentiel ensomhed, der ikke kun handler om savn og distance til en tvilling.

Min lillebrors fødselsdag

Hvad gør man, når lillebror løber med al opmærksomheden? Billedbog om misundelse og søskenderelationer udmærker sig på billedsiden.

Mindre end en kilometer væk

Otte noveller om det svære ungdomsliv fra en af dansk ungdomslitteraturs skarpeste stemmer. Flot udgivelse i anledning af forfatterens 10-års jubilæum.