Anonym (ikke efterprøvet)

Kokken der holdt op med at rødme

For mange kokke. Martin Kongstads roman om restauranternes jagt på michelin-stjerner er til tider både morsom og satirisk, men den er desværre også alt for lang.

Lene og Sven Grønlykke

Datteren Maria Grønlykkes portræt af forældrene Lene (1933-1990) og Sven Grønlykke (1927-1998), der var pionerer og iværksættere inden for bl.a. film (ASA-Fimstudio, Balladen om Carl-Henning), restauranter (Falsled Kro, Kong Hans Kælder) og fødevareproduktion (Løgismose). Suppleret med opskrifter

I kongens klæ'r

Thomas Rode Andersen fortæller om sin baggrund og kokkekarriere, der i en alder af 43 allerede har bragt ham et 25 års jubilæum i en af Danmarks hårdeste brancher og samt jobbet som køkkenchef i Kong Hans Kælder

Heat

Journalisten Bill Buford fik til opgave at skrive om Mario Batali, en kendt kok i New York, og påtog sig opgaven som køkkenslave - Han arbejdede sig op til at blive "professionel" og rejste videre ud i verden for at dygtiggøre sig i italiensk madkultur.