Anonym (ikke efterprøvet)

På rejse med pingviner

En bedårende historie med feel-good vibes og en underliggende seriøsitet, der fortæller om alvorlige emner som klimaændringer og demens.

Cornelia foran spejlet : noveller

Noveller og andre korte tekster om fx levende træer og sære drømme, om livet mellem barndom og alderdom og om kærlighed og grusomhed. Silvina Ocampo er en af det 20. århundredes væsentligste argentinske forfattere. For voksne læsere interesserede i gådefulde, overraskende og tænksomme noveller

Gulduret

Eventyrlig og smuk historie om at mærke efter, hvad der er det vigtigste i livet. Læs og nyd fortællingen sammen med dem, du har kærest.

Damevennens død

Da Walther Traum støder på sin dødsannonce i avisen, begynder en kamp mod tiden. Endnu en fremragende præstation af Munksgaard.

Livet i bakspejlet

Hjertevarm og poetisk roman om alderdommen og de fortrydelser og skavanker, der følger med. 

Tjeneren og hans søster

Med stilistisk sikkerhed, nænsomhed og underspillet humor skildrer Dorrit Willumsen et aldrende søskendepar.

Min mor : en roman

Fortælleren tager hjem til sin gamle mor til jul, som han gør hvert år, selvom moren skranter, og forholdet mellem dem er flosset. Besøget i barndomshjemmet får fortælleren til at reflektere over både farens og søsterens alt for tidlige død og sin egen livsbane. Fin og tænksom kortroman for voksne

De sidste kærtegn

Det er ikke alt, der er til at grine af, men balancen mellem det melankolske og humoristiske er elegant og vellykket i denne poetiske roman om kærlighed og levet liv.