Anonym (ikke efterprøvet)

Nattens stemmer af Nina Belling

Polske Agnete indhentes af sin fortid, da hun begynder at arbejde som nattevagt på krisecenter for kvinder i Danmark. Stemmerne kommer og går i denne roman, som er svær at lægge fra sig. Agnete er gift med Anders og bor på en gård på landet. Hun kommer oprindeligt fra Polen og har mange…

Star wars - fra en ny vinkel

I forbindelse med 40 års jubilæet for den første spillefilm blev der udgivet 40 interessante historier. En flot udvidelse af sagaen og guf for alle Star Wars fans.

Wildcard

Til alle unge der er vilde med computerspil, fantasy og dystopier.

Skift

Forfatteren er med sin svære toer ikke alene lykkedes med at udbygge sit plot, men også med at lægge op til en spændende afslutning på science fiction serien.

Mod nye stjerner

Sidste del af YA trilogien om rumskibet Venturas rejse er en fin fortælling om at finde sig selv – og kærligheden – uventede steder.

Autoritet

Vildskaben er mere foruroligende end nogensinde i andet bind af Jeff Vandermeers øko-trilogi. Det er skræmmende godt.

Knivens stemme

Fabelagtig fortællekunst fra en forrygende Patrick Ness, der med sin mageløse pen endnu engang fejer benene væk under læseren med en medrivende fortælling.

Dødsdoktrinen - livets spil

Forrygende afslutning på trilogien om VirtNettet og Michael og vennernes kampen mod det onde med et hæsblæsende tempo og aktion hele vejen igennem.