Anonym (ikke efterprøvet)

Bøger om bøger

En bred vifte af forskellige romaner, der alle har det tilfælles at de handler om bøger på den ene eller anden måde. Om forfattere og det at skrive, bogen i bogen, bøger der bliver til virkelighed, bøger der røber hidtil velbevarede hemmeligheder eller bøger der spiller en helt central rolle i…

Radio 101,3

Rørende grafisk roman tager halsgreb på afdød forfatters indre dæmoner.

Det andet sted

En voldsomt klog og kompleks bog om at jagte sandheden og om konsekvensen ved at lade viljen få virkelighed og fiktion til at kollidere.

Bar

Kristian Ditlev Jensen skriver eminent, nøgternt og råt om sit massive alkoholmisbrug. Romanen er blottet for selvmedlidenhed og selviscenesættelse, bar i alle henseender.

En forfatters dagbog 2010-2020

Suzanne Brøgger er reflekterende og nysgerrig og ikke bange for at dele ud af sig selv og sine dyrekøbte erfaringer. Livet set fra Løve i 10'erne er inspirerende læsning.

Ti amo

Hvordan lever man sammen med en mand, der er ved at dø? Ørstavik leverer en langsom mavepuster af en roman om kærlighed, døden og om at sige farvel.

Grundtvig er død

Alt kan ske på en højskole – kærlighed, forviklinger, skrivekrise og magtkampe. Laura Ringos højskoleroman får sat mange ting på spidsen, heriblandt højskolens værdier.

Skønne verden, hvor er du

Rooneys mest modne og rørende roman er et generationsportræt, en venskabsroman og en kritik af den moderne verden, som vi kender den. Alle forventninger indfries og mere til.