Anonym (ikke efterprøvet)

Otto kan selv

Et pletskud af en samling korte historier om den kompetente dreng Otto, der med sit gå-på-mod og sin energi vil trampe lige ind i hjertet på både børn og voksne.

Samlede værker

Venskab, kærlighed, kunst, ambitioner og drømme er kernen i underholdende og intellektuel roman, der omfavner livets tilfældigheder og valg, så det gnistrer og fænger.

Første person ental

Ni fremragende noveller af Haruki Murakami, hvori forfatterens kærlighed til musik, baseball, kvinder og menneskets særheder igen er i fokus.

Beethoven : den symfoniske mester

Ludwig van Beethovens 250-års fødselsdag fejres med en veloplagt biografi, der samtidig er en fortrinlig guide til den store komponists fantastiske musik.

Pepino - bjørnen der spillede violin

Livsbekræftende fortælling om at gøre sit bedste, pakke sine fordomme væk, byde nye venner indenfor og blive genfundet af dem, der betyder allermest.

Musik

I takt med den teknologiske udvikling er tilgængeligheden til musik blevet næsten ubegrænset. Hvilken betydning det har, undersøger musikforskeren i denne Tænkepause.

Elefanterne : en krønike

Historien om fem mandlige studerende som over tid bliver venner, med alt hvad det indbefatter af jalousi, forelskelse, hemmeligheder og fortrolighed