I attende roman om Varg Veum viser Gunnar Staalesen sig fra sin allerbedste side: En god og spændende historie, et godt plot og masser af humor og lune.
Velargumenteret debatbog om vigtigheden af at Danmark som samfund fastholder det gode håndværk og en stor faglighed.
Mattias Tesfaye er politiker og medlem af den socialdemokratiske folketingsgruppe, men han er også håndværker og arbejder som murersvend i Storkøbenhavn. I ’Kloge hænder’ ser han…
Journalist, samfundsdebattør og glødende ateist, Christopher Hitchens, får konstateret strubekræft, og nitten måneder senere er han død. Intens og barsk bog, som gør ondt at læse.
’Dødelighed’ er Hitchens’ personlige og bevægende testamente om tiden som borger i sygdomsland, et sted, han selv…
Guldager fortsætter familiekrøniken om kønsroller og familieforhold i 1950’erne, hvor lys, mørke, engle og ulve rumsterer.
Med den anmelderroste roman ’Ulven’ fra 2010 påbegyndte Katrine Marie Guldager en større familiekrønike, og nu er den selvstændige fortsættelse ’Lille hjerte’ her.
I et rasende og åndeløst tempo tegnes et hudflettende portræt af den moderne mand og hans evige selviscenesættelsesprojekt. Men det bliver også et portræt af vores tid.
Når man ikke kan holde sit liv ud, skal man tage til det skotske højland, for her regner det med skønne mænd med gode værdier i Colgans lille hverdagsflugt.
Miraklernes tid er en roman om kærlighed, familie, slægtskab og kønsroller. Den handler om kampen for at være en god mand, men også om at finde sit folk og sit sted at høre til.
Houllebecq tager læseren med på charterferie, hvor sex udleves udenfor samfundets rammer. Ufuldbyrdede strøtanker i lyset af de fremragende romaner, han siden har skrevet.