Anonym (ikke efterprøvet)

Den yngste : roman

Hvis der ikke findes bøger om én, må man skrive dem selv. Det gjorde denne unge muslimske og lesbiske kvinde, hvis liv er præget af følelsen af at være forkert. Til læsere af litteratur, der spejler tiden

Se en sidste gang på alt smukt

Vego skaber stemningsbilleder i øjeblikke, hvor intet længere kan være det samme og sætter ord på tiden mellem ung og voksen, hvor livet former sig, uden man opdager det. 

Gode piger drømmer ikke : roman

Lina er splittet mellem sin kurdiske baggrund og ønsket om at leve frit som sine danske kammerater. I forsøget på at passe ind alle vegne, kommer hun selv voldsomt i klemme og må kæmpe hårdt for at finde sine egne ben. For læsere af ny dansk litteratur

Mand og barn

Skildringen af den sammenbragte families skrøbelige verden, pumpet med forestillinger om lykke, vil mange nok kunne genkende. Desværre er et af romanens hovedspor overfladeramt.

Fra i nat sover jeg på taget

Funklende eksistentielle refleksioner forbindes smukt med skildringer af tidsånden og en velkendt MeToo-historie i ny Grøndahl Classic.

Honey Moon

En overlegen stilistisk debut og leg med ligegyldigheden, som på samme tid både dræber og imponerer.

Det vågne hjerte

Hele sanseapparatet sættes i spil i historien om en ung kvindes længsel efter frihed og kærlighed i begyndelsen af firserne.