Anonym (ikke efterprøvet)

Slagteren fra lille Burma af Håkan Nesser

Kontrakten med Vorherre bliver sat på prøve, da Gunnar vågner en morgen og finder sin dejlige Marianne død ved siden af sig i sengen. ”Byen Kymlinge findes på kortet i nogenlunde samme omfang som Burma, Ragnhilds Fjeldpensionat og Vorherre.” Sådan lyder indledningsteksten til femte og sidste del af…

Speed

BB Easton fortsætter sine dampende erindringer i barsk, vild og sjov roman om sex, svigt og rusmidler.

Første advarsel

Meget læseværdig og lidt anderledes Connelly handler mere om journalistisk research og svindel indenfor videnskab, end om hårdtslående fyre og elegante forbrydere.

Låst

Psykologisk spændingsroman med et ungdommeligt præg underholder med en fin blanding af whodunnit, suspense og humor.

Det øjeblik du tvivler

Benhård YA-realisme om magtmisbrug og slutshaming. Et manifest om empowerment til at forfølge sine drømme og finde styrken til at tro på sig selv.

Og så var hun væk

Ellie Mack forsvinder sporløst i London som 15-årig. Ti år senere bliver hendes knoglerester fundet, og hendes mor Laurel forelsker sig overrumplende i den karismatiske Floyd. Han har en datter på ni, som minder påfaldende om Ellie som lille, og Laurel begynder at få bange anelser

Kendras blind date

Den smukke Kendra burde være lykkelig, men efter hun har mødt rigmanden Logan, sker der uforklarlige ting omkring hende. Er det bare noget, hun bilder sig ind?

Stalker

Succes-ægteparret leverer igen et mesterligt plot med forrygende og isnende uhygge samt et forfriskende gensyn med psykologen Erik Maria Bark.

Du

Velkomponeret og ubehageligt fængslende psykologisk thriller om besættelse, vrangforestillinger og psykopati forklædt som kærlighed.